АЛУМИНИЕВИ РАДИАТОРИ

Рециклират це на 100% - за качествена работа, която е от полза за околната среда.

Fondital S.p.A.
Fondital е италиански производител на
висококачествени алуминиеви радиатори, отляти под налягане и екструдирани.

Fondital е известен в цял свят с превъзходството на своите продукти и постоянните иновации по отношение на качеството на продуктите и ефективността в обслужването. 800+ силна работна сила, световно лидерство в производството на отоплителни системи и нова производствена площадка за котли и складове от 45 000 m2 са факти и цифри, отнасящи се до непрекъснато разширяваща се компания, която винаги е готова да поеме предизвикателствата на пазара и да предвиди глобалните сценарии.

Fondital е водещ световен производител на алуминиеви радиатори, но също така произвежда в своите производствени обекти в Италия пълна гама от стенни и подови котли плюс екструдирани алуминиеви дизайнерски радиатори, газови конвектори и печки, електрически радиатори, слънчеви панели и фотоволтаични модули. Всеки продукт се подлага на строги вътрешни тестове и инспекции, за да се гарантира възможно най-висок стандарт на качество, без да се засяга времето за пускане на пазара.

Добре структурираната търговска мрежа и високият производствен капацитет спечелиха на Fondital първокласна позиция в света на отоплението от 1970 г. насам и репутация за постигане на пълна удовлетвореност на клиентите. Благодарение на високия производствен обем и обширната мрежа за продажби, Fondital сега е глобален еталон във водопроводните и отоплителни системи.

Защо да изберете Fondital?
Произведено в Италия
Everything to warm you up.

Дълги години изследвания с екип от повече от 25 инженери и високотехнологична лаборатория за научноизследователска и развойна дейност позволиха на Fondital да стане пионер в технологичните иновации. Лятите алуминиеви радиатори, които винаги са били основният бизнес на компанията, днес се представят като бъдещето на отоплителната технология. Лекота, висока производителност, изискан дизайн и издръжливост са отличителните черти на новата серия алуминиеви радиатори на Fondital. Правото на интелектуална собственост върху тези новаторски изследователски проекти е защитено с международни патенти, а най-престижните европейски университети са сертифицирали високите стандарти за качество на своята работа.

Fondital произвежда своите радиатори в Италия, използвайки само сертифицирани суровини. Алуминият, използван за създаване на радиаторите, се доставя директно в течно състояние от Raffmetal и спазва европейското законодателство UNI EN 1676:1998, със стойности на химическия състав, специфични за EN AB 46100 и EN AB 46000 сплави.

Алуминиевите радиатори Fondital са особено подходящи за използване при ниска температура, като се използва вода с температура около 50°C, което прави най-доброто използване на съвременните термопомпи и кондензни газови котли. Нискотемпературното отопление с алуминиеви радиатори съчетава известните предимства на бързата реакция и подобреното цялостно използване на системата с по-висока ефективност и оптимизиран комфорт. Този метод е сравним с подовите лъчисти системи, но с по-ниски разходи за монтаж и по-гъвкава употреба.

НИСКА ТЕМПЕРАТУРА ОЗНАЧАВА:
• по-ниски разходи за отопление;
• по-ниски разходи за монтаж;
• повишен комфорт;
• намалена циркулация на прах;
• равномерна температура в помещението.

Кое прави Fondital уникален? ОТКРИЙТЕ ТУК...

Относно Fondital и Fondital радиатор COOL

ALETERNUM B4

Die-cast aluminium radiator with Aleternum® anti-corrosion treatment

Вижте брошурата

CALIDOR SUPER B4

Die-cast aluminium radiator range SUPER B4

Вижте брошурата

BLITZ SUPER B4

Die-cast aluminium radiator range SUPER B4

Вижте брошурата

GARDA S/90

Extruded aluminium radiator range GARDA

Вижте брошурата

GARDA DUAL 80

Extruded aluminium radiator with central connection

Вижте брошурата

COOL

Towel rail aluminium radiator range COOL

Виж Повече Вижте брошурата

TRIBECA

Extruded aluminium radiator

Вижте брошурата

Всички те имат своите преимущества и недостатъци и често е трудно човек да направи избора сам, затова тук се намесваме ние със съвет, на база професионалния ни опит и добрите познания за продуктите и функционирането на системата. В добре изолираните нови жилища, съчетанието на подово отопление и радиатори с ниска температура на топлоносителя е едно от най-ефективните и рентабилни решения за отопление. То е много добро, но ние търсим перфектното.

Ниските температури на водата, които са важни за ефективността, са подходящи за подово отопление, но в стаите радиаторите трябва да бъдат големи, за да излъчват необходимото ниво на топлина при тези ниски температури на водата. Добавянето на вентилаторни конвектори не винаги е добър вариант, поради наличието на шум при работата на вентилаторите им. Освен това, радиатори нямат функция охлаждане и помещенията остават неохладени през лятото. За да се отговори на всички тези въпроси, Daikin обяви перфектното решение – нови конвектори за термопомпи с комбинирани функции.