ЗА ФИРМА ТЮЛИПС

Ние сме Тюлипс

Иновативна и открита фирма, която следи модерните нововъведения в отрасъла и подхожда екипно и с висока отговорност за качеството в своите проекти и развитие.

Какво правим

Да сме полезни за нашите клиенти като им предоставим уникално и индивидуално решение за вътрешен топлинен комфорт. Същността на работата ни е да постигнем резултат, който е измерим и допринасящ за максимален комфорт в сградата/жилището и най-ниски енергийни разходи. Да работим в тясно сътрудничество с всеки наш клиент, на база на договоряне интересите на двете страни, с ясни цели, подход, очаквани резултати и условия, при които ще бъде осъществена нашата мисия; Да изявим компетенциите на целия екип на Тюлипс, влагайки изключителна страст и ангажираност при изпълнението на всяка задача.

Ние знаем как да доставяме на нашите клиенти

Изживейте безпроблемното пътуване от концепция към реалност с нашия доказан опит и отдаденост. Ние вярваме във вълнуващото пътуване на сътрудничеството и иновациите, които превръщат мечтите в реалност.

10,354

Доволни клиента

От 2008 до сега

3,567

Уцпешни проекта

В София и Европа

51,290

Часа работа

Всичко за нашите клиенти

15,823

Изпити Кафета

и още брои!

Нашата история

Основаване на Тюлипс ООД

Основаване на Тюлипс ООД като модерна инженерингова компания за отопление и климатизация, с намерение за иновативни нововъведения в отрасъла и предложения за цялостни решения за климатизиране, както на еднофамилни жилища, така и на многофункционални и индустриални сгради, многофамилни жилища и хотели

Партньорство с DW Verbundrohr

Сключване на партньорство сDW Verbundrohr – Германия, производител на MULTITUBO – система от тръби и фитинги за радиаторно и подово отопление и водопровод.

Сътрудничество с DAIKIN Central Europe

Тюлипс и DAIKIN Central Europe поставят началото на сътрудничеството си Тюлипс получава правото на дистрибутор и вносител на Daikin техника за България.

Партньорство и разширение с SONNENKRAFT

Разширяване на продуктовата гама и партньорство с SONNENKRAFT реномираните производители: SONNENKRAFT, Австрия – експерта в соларната техника; Fondital, Италия – производител на висококачествени алуминиеви радиатори, отоплителни котли, горелки и бойлери; Honeywell, Германия – регулираща и предпазна арматура в отоплението.

Първи високотемпературни термопомпи

Тюлипс реализира първите високотемпературни термопомпи Daikin Altherma HT, инсталирани в Европа. Обектът е двуфамилна къща в кв. Бояна, гр. София.

Първи обект със система VRV

Тюлипс реализира първия си обект със система VRV Heat recovery търговско-административна сграда Belgravia, с площ 8000 м2 на бул. Ал. Малинов, гр. София.

Автономна система за отопление

Проектиране и изграждане на първата автономна система за индивидуално отопление в многофамилна сграда в България, с 33 бр. термопомпи Daikin Altherma на бул. Витоша и входа на Южен парк, гр. София.

Първа система Daikin VRV 4

Проектиране, доставка и монтаж на първата система в Европа Daikin VRV 4 continuous heating за реновиране и модернизация на хотел Хемус, гр. София.

DAIKIN Special Award 2018

Награда за значителен принос в развитието на пазара в България след завършване на ключов проект: бизнес сграда OFFICE A, бул. Цариградско шосе

DAIKIN Kings Award 2019

Признание за реализиран оборот и приключване на обект: Advance... Business Center 2, Бизнес парк, кв. Младост 4, гр. София.

DAIKIN Kings Award 2021

Награда за обем оборот и приложение на цялостното разнообразие от продукти и технологии на фирма Daikin, реализирани на обект: Нова телевизия, бул. Искърско шосе, гр. София.

Нашата мисия

За нас е важен начинът, по-който общуваме с нашите клиенти, партньори и доставчици, спазвайки и отстоявайки корпоративната етика във всеки аспект на работата ни. Градим върху професионализма, етичното поведение и почтеността, с които работим и те са определящи за настоящите и бъдещите ни успехи.

Мисията ни се разкрива в принципите, които следваме в работата ни: Да сме полезни за нашите клиенти като им предоставим уникално и индивидуално решение за вътрешен топлинен комфорт. Същността на работата ни е да постигнем резултат, който е измерим и допринасящ за максимален комфорт в сградата/жилището и най-ниски енергийни разходи. Да работим в тясно сътрудничество с всеки наш клиент, на база на договоряне интересите на двете страни, с ясни цели, подход, очаквани резултати и условия, при които ще бъде осъществена нашата мисия; Да изявим компетенциите на целия екип на Тюлипс, влагайки изключителна страст и ангажираност при изпълнението на всяка задача.

Целите на корпоративното ни управление са: Да поддържаме постоянно високо ниво на качество на нашата работа, което да удовлетворява и най-взискателните ни клиенти; Да налагаме модерни системи за отопление и климатизация, които носят дълготраен ефект за потребителя и се грижат за опазване на околната среда; Да постигаме висока рентабилност, което ни позволява да се развиваме и да отговаряме на очакванията на нашите клиенти.

Ние имаме изпълнени над 1500 успешно работещи проекти

× Enlarged Image