Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинНовият термопомпен бойлер на DAIKIN се откроява с висока ефективност, дълготрайност, евтина поддръжка, иновативни възможности за контрол и лесен транспорт и инсталация.

Ефективност и комфорт

При проектирането на новия уред, Daikin увеличи присъщата ефективност на термопомпите с допълнителни функции, които правят термопомпения бойлер едно от най-икономичните решения на пазара днес. Термопомпеният инвертор контролира компресора като намалява неефективните му стартове, което води до оптимално частично натоварване и възможности да се засили капацитета за справяне с върховите натоварвания. Това се допълва от използването на хладилен агент R-410A за по-голям капацитет на по-ниски температури и по-бързо загряване при нужда от висока температура.

Уникалният авто-адаптивен режим на бойлера настройва динамично системата според заданието в зависимост от реалните нужди, премахва неконтролируеми включвания и позволява на системата поддържане на оптимална ефективност според поведението на потребителя.
Реподгряващият режим гарантира също, че топлата вода е винаги на разположение, без това да коства ефективността на бойлера, тъй като работи в термопомпен режим.
Всичко това води до повишаване на сезонния коефициент на трансформация на енергията на 2.4, който при типичните електрически бойлери е 0.8.

Лесен монтаж

Базовото изпълнение на неръждаемия бойлер е 200L или 260L разположен върху тялото на термопомпата с мощност 2.5 kW. Неръждаемата стомана гарантира дълготрайност и лесна поддръжка, а дебелият слой изолация намалява значително загубите. Бойлерът предлага по-голямо количество топла вода благодарение на контролираната система на смесване на входящата студена вода със съществуващата гореща вода в бойлера. Специално проектираният топлообменник на бойлера осигурява постоянна температура на водата.

Интелигентно управление

В допълнение към уникалният авто-адаптивен режим и реподгряващата функция, бойлерът предлага и някои други интелигентни възможности за управление на битовото горещо водоснабдяване:

  • Stand-by режим за празнични дни, който поддържа само цикъла за дезинфенция;
  • Режим максимум, който мигновено загрява водата независимо от времето на деня;
  • Непрекъснат режим, който поддържа температурата на водата над зададената.