Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинЦялостна климатизация с термопомпи DAIKIN Altherma – VI-то поколение

Извършена е цялостна рехабилитация на отоплителната и климатичната системи на сградата.

След изработването на цялостен проект от инженерите на фирма ТЮЛИПС ООД по част ОВИ, бе извършен комплексен ремонт на климатичната система на сградата.

  • Чрез разделението на етажите на отделни системи се постига пълна автономност на отделните офиси.
  • Всеки етаж е разделен на отделна система и това допринася за автономен контрол на всеки един наемател.
  • Външните тела са монтирани във вътрешния двор на сградата и по този начин не загрозяват фасадата и се намалява шума към околните обитатели.

Вътрешната инсталация е изградена изцяло с вентилаторни конвектори за подовостенен монтаж DAIKIN FWL, като монтираните управления са електронни с автоматичен контрол на степента на вентилатора.
Тръбната разпределителна мрежа е монтирана в двойния под , като по този начин при евентуално прерапределение на офисните пространства, се избягват големи ремонтни дейности.

По желание на инвеститора бе направена резервна система на отоплението чрез централна отоплителна инсталация от ТЕЦ. Отчитатено и контрола на тази система става посредством топломери, монтирани на всеки един етаж. Топломерите са с дистанционно отчитане.
Цялата тръбна мрежа на този проект е изпълнена със системата от Германия MULTITUBO – полиетиленови тръби с алуминиева вложка и пресови фитинги.