Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинDaikin Europe N.V. с гордост представя NEXURA,
термопомпена система въздух-въздух за отопление и охлаждане.
Стилно бял, този енергийно ефективен климатик има една уникална функция: предния панел се подгрява като конвенционален радиатор и освобождава допълнителна топлина в стаята за повече комфорт.

Изчистен комфорт и дизайн

Независимо дали искате да затоплите през мразовитите зимни месеци или да охладите през топлите летни дни, NEXURA ви осигурява комфорт през цялата година само с докосването на един бутон.

Изглеждайки, като че ли винаги е бил част от вашия интериор, този стилно проектиран климатик притежава една уникална функция: преден панел, който се подгрява като конвенционален радиатор и освобождава допълнителна топлина в стаята за повече комфорт.

Под изисканата външност на NEXURA се крие най-съвременна технология. Едновременно с предлагането на отопление, охлаждане и пречистване на въздуха, NEXURA комбинира изключително енергийна ефективност с пълно удобство за потребителя.

Най-доброто от двата свята

Тих и дискретен, NEXURA предлага най-доброто при охлаждане и отопление, от комфорта и дизайна. Когато е в режим отопление неговият уникален алуминиев преден панел има способност да се затопля и да излъчва допълнителна топлина, точно като традиционен радиатор. Тази изключителна функция може да се активира с натискането на „излъчващия“ бутон на лесното за използване дистанционно управление.

Благодарение на ограничения въздушен поток, топлия или студен въздух просто ви обгръща, създавайки усещане за релаксация и комфорт. Вграденият пречиствател на въздуха осигурява чист и здравословен климат в помещението.

Освен това, въздуха се разпределя почти безшумно. Излъчваният шум достига едва 22 dBA в режим на охлаждане и 19 dBA в режим на лъчисто отопление. За сравнение, естественото ниво на шума в едно тихо помещение възлиза средно на 40 dBA.

Екологична технология

NEXURA използва възобновяем енергиен източник: въздух. Това му осигурява по-висока енергийна ефективност от тази при отоплението на основата на изкопаеми горива. Чрез намаляването на емисиите на въглероден двуокис, термопомпите на Daikin допринасят за опазването на околната среда.

Инверторната технология също променя скоростта на термопомпения компресор, за да използва само необходимата мощност, за да затопли или охлади стаята. По такъв начин се избягват излишните енергийно консумиращи стартове и спирания. Освен осигуряването на по-равномерна температура, тази технология може да доведе до спад на разходите за електроенергия с 30% в сравнение с традиционната система на включване/изключване, следователно значително да намали вашата сметка за електроенергия.

Вписва се във всеки интериор

Независимо дали е вграден, монтиран на стена или на крачета на пода, климатикът NEXURA е дискретен и се вписва във всеки интериор.

NEXURA може да се използва в единично помещение, с едно вътрешно тяло, свързано към едно външно тяло, или в многостайна конфигурация, с максимум девет вътрешни тела, свързани към едно външно тяло. Външното тяло може да

бъде инсталирано върху покрив, тераса или прикрепено към външна стена.

За повече информация: