Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинБрун ам Гебирге, октомври 2013 година. Ururu Sarara е първата в света термопомпена инсталация, съчетаваща охлаждане, отопление, пречистване на въздуха, вентилация, овлажняване и премахване на влажността. Това осигурява приятен и контролиран комфорт през цялата година. На японски Ururu значи овлажняване и Sarara значи изсушаване. За съвременния си дизайн Ururu Sarara спечели престижната награда Red Dot Design Award. Новия, екологичен и високо ефективен хладилен агент R32, е това което прави Ururu Sarara най-ефективния в своя клас на пазара, с енергиен етикет A+++ в категорията за енергийна ефективност.

Уютен и приятен климат в помещението не може да се постигне само с температурен контрол, необходим е и прецизен контрол върху влажността. Функцията за изсушаване на Ururu Sarara премахва влажността без да променя температурата в стаята. Когато е в режим на овлажняване климатичното тяло извлича влага отвън и я вкарва в стаята. Така относителната влажност на въздуха се запазва в приятни граници. Филтърът за пречистване на въздуха абсорбира микроскопичните прашинки, премахва миризмата, а също така и потенциалните причинители на алергии. И освен това – поради приносът на въздух отвън винаги ще има свеж въздух в стаята, дори и когато прозорците са затворени.

Автоматизираното почистване на филтрите, наред с другите нови функции, позволява намаляване с 25% на консумираната енергия. Филтрите се почистват ежедневно, като всички прахови частици се събират в контейнер във вътрешното тяло и по този начин се запазва разпределението на въздуха в постоянни нива.

Чрез аеродинамичните жалузи въздушната струя се разпределя, така че да създаде приятен климат в помещението. Въздухът се засмуква от пода и се насочва към тавана, като така въздушната струя достига до най-отдалечените ъгли. Новият сензор “Интелигентно око” помага за отклоняване на въздушната струя от хората в стаята. Ако за 20 минути сензорът не засече движение, се включва икономичен режим на работа, който намалява енергийната консумация.

Благодарение на своя дизайн, вдъхновен от японско ветрило и с белият си цвят, Ururu Sarara успява да се впише във всяка стая. Наградата Red Dot Design Award е признание за невероятния дизайн на нашия продукт. Оценяващите експерти се произнесоха: “Ветрилообразният дизайн, както и избора на бял цвят придават на продукта естествено и внушително присъствие, допълнено от новаторската технология”. Конкурсът съществува от 1954 година, а наградата “Red Dot” е международно признание за качество.