Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинСледващото поколение в гамата Daikin Altherma съчетава технологията Bluevolution с онлайн контрола на Daikin, за да предложи на собствениците на жилища превъзходен и достъпен комфорт.

Тази година Daikin пуснаха на пазара новата термопомпена система Daikin Altherma 3 за отопление, климатизация и битова гореща вода, която се предлага с различни мощности: 4, 6 или 8 kW, подавайки температури до 65°C. Новата система е подходяща както за подово отопление, така и за радиатори и запазва уникалните си възможности за защита от замръзване до -25°С, осигурявайки надеждна работа дори и в най-студения климат.

Разработена за европейския пазар, Daikin Altherma се превърна във водеща марка за термопомпи, която е пионер в интеграцията на възобновяеми енергийни източници, осигурявайки ефективност и комфорт в рамките на достъпни цени за повече собственици на жилища. Европейският център за развитие на Daikin, който е специално посветен на научноизследователска и развойна дейност, продължи да проучва и развива разнообразни високотехнологични иновации, съобразени с климатичните нужди на Европа и колебанията в сезоните й.

t-podavane 65 gradusa

Daikin Altherma 3 - нова термопомпа от Дайкин - Тюлипс ООД
daikin-altherma 3 Ниски емисии

Най-доброто сезонно представяне:

Подобрената ефективност, предлагана от Daikin Altherma 3, осигурява висока производителност при най-ниски текущи разходи. С рейтинг от: A+++ (включително контролер) това последно допълнение към гамата на термопомпата на Daikin постига ефективност на нагряване от 5,4 COP и топла вода от 3,3 COP.Работеща с хладилен агент R-32 ,който има ниско въздействие върху околната среда, системата може да загрява и съхранява големи количества топла вода до 230 литра с ниски загуби на напрежение. Разполага с възможности, основани на принципа на ECH2O за прясна вода, последвани от намаляване на сметките и риск от инфекция.

Заместник генералният мениджър на Daikin Europe споделя: „Благодарение на дългогодишния опит на термопомпите въздух-вода и монтираните 350 000 инсталации в цяла Европа, Дайкин се стреми непрекъснато да оптимизира експлоатационните характеристики на продуктите на Daikin Altherma/Дайкин Алтерма. Това се постига чрез непрекъснато фокусиране върху минимизирането на изискванията за потребление на електроенергия във всеки нов процес на разработване на продукта, което води до по-нататъшно намаляване на текущите разходи„

Лесна за инсталиране:

Daikin Altherma 3 е проектирана интелигентно и е лесна за инсталиране. Доставя се готова за работа, тествана и заредена с хладилен агент, времето за монтаж е сведено до минимум. Пълна интеграция на устройството означава, че всички услуги могат да се извършват отпред, като се премахне предният панел и всички тръби могат да бъдат достъпни отгоре на устройството.

Дайкин Алтерма 3 - лесна за инсталиране термопомпа

Интелигентна система за отопление:

Комбинираният ефект от климатичния контрол на Daikin Altherma и на инверторните компресори Daikin Altherma увеличават ефективността на новата термопомпа Дайкин Алтерма 3 при всякаква външна температура, осигурявайки постоянна температура на помещението по всяко време. Системата е снабдена с избор от девет предварително програмирани настройки, които могат да се настройват локално. Алтернативно настройките могат да се управляват дистанционно от всяко място посредством Daikin Online Controller, позволяващ регулиране на нивата на домашен комфорт, за да отговарят на индивидуалните предпочитания, като същевременно се постига допълнителна енергийна ефективност. Системата Daikin Altherma 3 може да бъде напълно интегрирана и с други системи за домашно управление, например IFTTT и приложения за максимална ефективност и удобство.