Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинDaikin стартира супер ефективни безчеткови DC вентилаторни конвектори

http://www.daikinpress.com/pressrelease.php?c=bg&press_id=20130422JNQ9EYGY_bg

Брун ам Гебирге, Април 2013 – Новата гама тела BLDC (безчеткови DC) вентилаторни конвектори на Daikin намаляват потреблението на енергия с до 70%, в сравнение с моделите, оборудвани с двигатели за променлив ток. Тази супер ефективна гама може да поддържа повишени нива на комфорт с минимално отклонение в температурата на въздуха и относителната влажност.

Високо енергийно-ефективната гама включва: подови тела (FWZ-A); подово-таванни тела с корпус (FWR-A); подово-таванни тела без корпус (FWS-A) и тела за скрит канален монтаж и средно ESP* (FWP-A). Новите вентилаторни конвектори отговарят на най-високите Eurovent класове и на всички текущи европейски директиви, които се отнасят до енергийната ефективност (например, 2002/91/CE относно енергийните характеристики на сградите).

С капацитет до 10 kW, новите безчеткови DC тела са подходящи както за охлаждане, така и за отопление. Обхватът им от приложения е от офиси, малки магазини и хотели до апартаменти. Те са тихи и компактни: таванните тела за скрит монтаж са проектирани да се поберат в тесни кухини, а таванните тела за открит монтаж са стилни и елегантни, съчетаващи се с почти всеки съвременен интериор.

Тъй като безчетковия DC мотор е в състояние да поддържа зададените настройки с минимално отклонение в температурата на въздуха и относителната влажност, необходима е по-малко енергия. Постига се забележително намаляване до 70% (в зависимост от условията за експлоатация) на потреблението на електроенергия в сравнение с традиционния три-скоростен AC мотор, задвижващ конвектора. Тази способност да поддържа зададена точка също така увеличава нивата на комфорт за обитателите. С тихата си работа тези устройства са подходящи за използване през нощта и в апартаменти.

Високо енергийно-ефективни, вентилаторните конвектори са лесни за работа, с опростен контрол и могат да бъдат интегрирани със система за управление на сградата, използвайки мощния интерфейс на Daikin Modbus.

За повече информация относно пълната гама от продукти на Daikin, моля посетете www.daikin.bg!