Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинDaikin разшири своята K-серия на стенни тела FTXS за да осигури оптимален дизайн и комфорт за целия дом.

Новите тела – клас 35, 42 и 50 допълват по-малките тела, произведени през 2012 г., което означава че продуктовият обхват сега може да осигури високи нива на комфорт и енергийна ефективност за целия дом – от най-малката спалня до най-голямата жилищна площ.

Гамата стенни тела на Daikin отговаря на най-строгите изисквания на модерния дом, както в проектирането, така и в изпълнението. Дискретният модерен дизайн на телата подхожда на всички интериори. Плавните извити линии се съчетават хармонично със стената, което води до ненатрапчиво присъствие, вписващо се във съвременните спални и жилищни помещения. Елегантният и функционален дизайн е допълнен с висококачествено кристално бяло матово покритие.

Новите тела в К-серията, с капацитет на охлаждане от 3.5 до 5.3 kW, са оптимизирани за жилищни помещения. Техният модел за разпределение на въздуха използва ефекта на Коанда за да насочи пряката въздушна струя по тавана, като по този начин намалява директното течение и осигурява перфектни условия на комфорт във всяка част на стаята. Освен това, интелигентното око открива дали в стаята има хора и насочва въздушният поток далече от тях.

Безкрайният стремеж на Daikin за по-голяма ефективност означава гамата стенни тела да доставят върхова производителност и да отговарят на последните Европейски изисквания по отношение на сезонната ефективност, с енергиен клас до A++. Инверторната технология на телата регулира използваната мощност да съответства на потребностите по време на отопление и охлаждане, което води до намаляване на годишната консумация на енергия и експлоатационните разходи, като същевременно осигурява максимален комфорт.

Допълнителни икономии на енергия се реализират благодарение на седмичния таймер и интелигентното око. Седмичният таймер позволява на крайните потребители да програмират начина на работа на тялото, за да отговарят най-добре на техните навици, повишавайки комфорта и спестявайки енергия, като същевременно интелигентното око автоматично превключва на икономичен режим, ако стаята е празна в продължение на 20 минути.

Малките стенни тела в K-серията са проектирани специално за спални и работят на звукови нива от 19 db, за да се гарантира добър нощен сън. Въпреки това, дори и най-голямото тяло от гамата е тихо – с работни нива на звука само 23 dBA.

Телата са лесни за управление чрез безжичен контролер или дистанционно чрез интернет. Потребителите могат да имат достъп до системата чрез смартфон, лаптоп, PC или таблет, за да наблюдават и контролират домашната среда дистанционно.

С дискретен и хармоничен дизайн, безшумна работа, високо сезонна енергийна ефективност и отлични нива на комфорт, новата гама стенни тела са идеалното решение за отопление и охлаждане на модерният дом.