Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинТермопомпи от ново поколение

Въведена през 2006 г., след пет години изминати по пътя на доказването, отчета на продажбите показват, че повече от 150 000 Daikin Altherma системи са били продадени. Това постижение представя целенасочените усилия от Daikin Европа за развитие на своето портфолио от термопомпи, както и продажбата и поддръжката на мрежата в цяла Европа. Резултатът: Daikin сега е лидер на пазара на термопомпени системи, базирани в Европа. Този пет годишен опит в разработването и внедряването на термопомпените системи бе насочен изцяло да отговори на необходимостта от ефективна топлина с термопомпи. В ерата на глобалното затопляне, борбата с озоновия слой и ограниченията на доставки на изкопаеми горива, пазарът е гладен за устойчиви и енергийно ефективни алтернативи на традиционните системи за отопление. Следователно, през 2006 г., Daikin стартира продажбата на най – новия си продукт – Daikin Altherma, въздух-вода, термопомпена система, която извлича енергия от въздуха, за да се осигури ефективно отопление и битова гореща вода. С над 50 годишният опит на Daikin в термопомпената технология, Daikin Altherma ще остане един незабравим успех за компанията с новите модели термопомпи.

Инженерите и екипа на фирма Тюлипс с гордост предлагат, консултират и успешно внедряват термопомпи от серията Daikin Altherma и в България.

През 2011 по време на есенниня технически панаир в Пловдив, фирмата се завърна със златен медал именно за инверторната термопомпа ALTHERMA на Daikin, която вече осигурява топлинния комфорт на много български семейства. Уникалната по рода си термопомпа ALTHERMA, която може да замести отоплителния котел на старата инсталация или да оборудва новото жилище, завладя и най-взискателната комисия, която единодушно й присъди наградата за високотехнологичен продукт, който опазва околната среда и носи изключителни ползи за потребителите, а именно: осигурява най-икономичното и удобно отопление, охлаждане и топла вода за бита.