Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинБрун ам Гебирге, февруари 2014. Daikin Europe обяви първата си гама големи DC инверторни водоохлаждащи агрегати и термопомпи със спирални компресори. По този начин предлагат изключително ефикасно решение за комфорт и решения за технологично охлаждане.

Новата серия DC инверторни спирални компресори разширява продуктовата гама на Daikin, за да предложи както модели със включване и изключване, така и инвенторно управлявани модели, всичките с гъвкави нива на шум и голям избор от конфигурации. Моделите в гамата продукти включват и високоефективната термопомпа EWYQ-GZ стандартна версия и версия с ниски нива на шума и EWAQ-GZ версията само с охлаждане, също достъпна като стандартна версия или с ниски нива на шума.

Пионер в сферата на модерните инверторни технологии, Daikin продължава да е начело с енергийно ефективните HVAC решения. Daikin e единственият производител, въвел високоефективни инверторни технологии в диапазона на средни и големи водоохлаждащи агрегати със спирални компресори. Иновация, предлагаща превъзходна производителност и рентабилност.

В резултат на това, водоохлаждащите агрегати EWQ-GZ и EWAQ-GZ предлагат уникални за размера им, проектирани от Daikin DC спирални компресори. Идеални за нови постройки или интеграция със съществуващи инсталации, подходящи за охлаждане или термопомпени приложения, DC инверторните спирални компресори са чудесен избор в своя клас – лесни за инсталация и поддръжка. Доставят дългосрочна надеждност и впечатляващо ниски работни разходи.

С най-висок ESEER в своя клас и сертификат за производителност от Eurovent, серията DC инверторни водоохлаждащи агрегати със спирални компресори представят плавен контрол на мощността за равномерна комфортна работа и настройки на охлаждането. Благодарение на инверторната технология агрегатите имат много ниска стойност на пусков ток, висока мощност и ниско ниво на шум при частичен товар. Системата се интегрира лесно със система за сградно управление и има лесно достъпен интерфейс.

DC инверторните водоохлаждащи агрегати със спирални компресори предлагат Plug & Play инсталация дори и за системите с голям капацитет. Системите са проектирани за лесна поддръжка с предвидени резервни мощности (до 12 компресора за водоохлаждащ агрегат) и могат да се персонализират спрямо нуждите на клиентите. Всички части са фабрично сглобени, управлението е опроводено, настроено и тествано преди доставка, което значи максимално опростена инсталация и поддръжка. За дори още по-голямо удобство, опцията за разширена гаранция предлага възможността за договор за поддръжка чрез мрежата от представителите на Daikin.

За ценово-ефективно решение, което предлага високи стандарти за производителност и ефективност, новата серия DC инверторни водоохлаждащи агрегати със спирални компресори са най-доброто в своя клас.