Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинПредставяме ви новия модел радиатори VISION, който беше за пръв път показан в Италия на изложението в Милано.

Експерти от екипа на фирма Тюлипс посетиха един от големите панаири в Милано, за да видят новостите и тенденциите в бранша, както и да обсъдият бъдещите перспективи с дългогодишните си партньори от МУЛТИТУБО, ДАЙКИН И ФОНДИТАЛ. Изложението Mostra Convegno Expocomfort, от 27 март до 30, 2012г. в Fiera Milano, стана международната витрина на високо технологичните постижения в областта на отоплението и климатизацията. Отопление, климатична инсталация, хладилни и ВиК технологии, пречистване на водата се обединиха под мотото за ” възобновяема енергия,енергийна ефективност и спестяване”, за да отговорят на предизвикателствата на устойчивостта и комфорта. На изложението бяха представени четири големи тематични области:
  • отопление
  • охлаждане
  • вода
  • енергия
По време на изложението бяха представени много новости от водещите фирми, но особен акцент се постави на новият радиатор на фирма Fondital “VISION”.