Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинНа 26. януари 2012 г се състоя ежегодния семинар на фирма Тюлипс, който се проведе в приказно снежния град Вършец. През този снеговит ден екипът ни затопли сърцата на всички учасници и гости и отпразнува 4-тия си рожден ден.

Теоритичната част на семинара мина под наслов „Нови решения за климатизация и отопление на жилища, административни сгради и хотели, посредством гъвкави и ефективни технологии” с Дайкин, Мултитубо и Фондитал.

От 3 години Тюлипс е официален представител на Daikin за България и техен партньор за средна и източна Европа в направление “Отопление и термопомпени системи Дайкин Алтерма”.

Търговският мениджър, инж. Михаел Хаас, представи високоефективните системи на Дайкин – VRV и Altherma, предназначени за топлинен комфорт на жилища, хотели и големи административни сгради. Изложените предимства потвърдиха, че безспорно системата Daikin Altherma е най-добрият продукт на пазара за еднофамилни къщи и жилищни сгради и тя не случайно бе удостоена със Златен медал за големи ползи на потребителите в Пловдив, 2011 г. Също така VRV инсталациите (с променлив дебит на хладилния агент и с пет режима на работа) са едни от най-съвременните и гъвкави начини за постигане на идеален вътрешен климат в големи търговски и индустриални обекти.

От своя страна, инженерите на Тюлипс: Иван Шишков и Михаил Дражев, потвърдиха въпросните предимства като показаха множество реализирани и работещи обекти на фирмата. Резултатът от внедрените решения за отопление и климатизация по проект на Тюлипс за тези сгради е: по-ниски сметки за ел. енергия, перфектен микроклимат и независимост.

Мултитубо, с нейния мениджър Марко Так, доказа за пореден път, че немската фирма се стреми непрекъснато да подобрява своите продукти и да предлага нови разработки на пазара. С презентацията си на последната патентована система за лепене на полиетиленови фитинги и гъвкави тръби с алуминиева вложка, всеки присъстващ имаше възможността да изпробва на живо начина на монтаж и да се убеди в преимуществата.

Карло Бенази, управител във фирма Фондитал, представи новия патент на алуминиев радиатор Calidor S5, който е съчетание на по-висока мощност с по-ниски разходи за производство му. Изложена беше и тазгодишната гама от газови кондензационни котли на Fondital. Концернът е Номер 1 в производството на алуминиеви радиатори в световен мащаб.

След приключване на официалната част гостите имаха възможност да разпуснат в приятната атмосфера на петзвездния хотел.

Вечерта гостите бяха изненадани с нови приятни емоции, тъй като Тюлипс отпразнува и своята 4-та годишнина с пожеланието: „лалетата” винаги да бъдат предвестници на слънчевите дни и прохладните вечери.

 

Специални благодарности на нашите дългогодишни партньори и приятели!