Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинФирма Тюлипс ООД отново ще вземе участие в Международния технически панаир ENECO в гр. Пловдив

  • Събитието ще се проведе от 30 Септември до 04 Октомври, 2013г.

  • Щанда ни се намира в палата 10, номер К13.

Предизвикателството за тазгодишния международен пловдивски панаир е двойно по-голямо от обикновеното, тъй като на панаира се очакват компании от 42 държави и нови разработки в 87 бранша.

Основни акценти ще бъдат върху:

Предимството на този вид гориво и инсталации е в ограниченото количество вредни газове, което се отделя при горене, автоматичното подаване на гориво при повечето модели, лесната експлоатация и почистване на горивната камера. Освен това всеки потребител може да регулира температурата в помещенията с помощта на термостат, при което се постига висок КПД и ефективност на системата. От друга страна, с цел да ограничи замърсяването на въздуха, ЕС въведе специални норми за нивото на вредните емисии при горенето на дърва и пелети. Ето защо различни институции и неправителствени структури призовават към използването на по-модерни технологии с употребата на дървесни отпадъци за отопление ;

На живо ще видите работеща термопомпена система на отопление и охлаждане с термопомпа DAIKIN ALTHERMA, заедно с апартаментна камина на пелети.

На щанда ви очакват нашите инженери, който на място могат да ви консултират относно начина на отопление и климатизация.

ВАЖНО!!! Донесете архитектурен чертеж или скица на жилището Ви и ние ще изготвим прецизен проект и оферта за отопление индивидуално за Вас!!!

Очакваме ви!

Заявете вашата безплатна покана, като изпратите електронно писмо с текст ПОКАНА, тук.

Инж. Иван Шишков – управител

 

Heating & Air conditioning

Address: 85, Bratja Bukston Str., 1618 Sofia, Bulgaria

Tel./Fax: +359 2 491 25 32

GSM: 0885 158 141

P.S. Предлагаме Ви и възможността да поръчате безплатно изчисление на разхода за отопление на Вашето жилище с термопомпа Аltherma чрез DAIKIN SOFTWARE!!