Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинСлънчеви системи DAIKIN Altherma

Слънчеви системи DAIKIN Altherma

Слънчева термална технология е начин за използване на слънчеви панели за оползотворяване на слънчевата енергия за системи за топла вода.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no”]

Защо да използвам солар?

Изкопаемите горива и енергийни източници, които ние използваме днес са ограничени и скъпоценни и техните цени непрекъснато нарастват.
[/fusion_builder_column]
[fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes”]

[fusion_fontawesome icon=”download-alt” circle=”yes” size=”small” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″/]

Файлове за сваляне:

[/fusion_builder_column]

Енергията трябва да се използва по най-ефективния възможен начин, за да се намалят разходите ни, както и да се предпази околната среда. В същото време енергията от възобновяеми източници трябва да се използва колкото е възможно повече, за да се намали зависимостта от изкопаеми горива, а с това и да се грижим за опазване на околната среда. Това е необходимо, за да отговорим и на международните и правителствени цели за намаляване на вредните емисии на CO2.

Използването на слънчевата топлинна енергия е много ефективен метод за заместване на необходимата енергия за осигуряване на топла вода.
Една добре проектирана слънчева система е в състояние да достави повече от 60% от потребната топла вода през годината на едно семейство.

Daikin слънчеви системи разполагат с най-новите соларни технологии, за да накарат слънцето да работи за Вас и да даде безплатната си енергия. Гамата на Daikin Solar е подходяща за подготовка на битова гореща вода за битови нужди и в промишлеността.

[fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_separator top=”30″ style=”single”/]

Слънчевите системи на Daikin, в комбинация с термопомпи Altherma, са идеалното решение за всеки дом.

Как работи?

Високоефективни слънчеви панели Daikin поглъщат слънчевата енергия и я преобразуват в полезна топлина.

Слънчевият панел е изработен от едно високоустойчиво стъкло с 92% коефициент на предаване на топлината и високо селективен абсорбер от алуминиева плоча, покрита.

Изолацията от 50mm минерална вата намалява загубата на топлина на панела, като по този начин повишава максимално и ефективността.

Силно селективното покритие на повърхността на панела е конструирано за максимално улавяне и оползотворяване на вълните от слънчевата радиация и да я превръщат в топлина.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]