Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинНа 23 октомври 2015 г. Тюлипс ООД проведе семинар-обучение по продуктовата гама на фирма SONNENKRAFT, Австрия – производител на слънчеви колектори, буферни съдове и бойлери за соларни инсталации и комплексни системи за топла вода, отопление и електричество чрез слънчеви солари и фотоволтаици.

Темата на семинара беше:

“Комплексни автоматизирани соларни системи за топла вода и отопление и фотоволтаични инсталации на SONNENKRAFT – Австрия” 

Лектор беше инж. Тадей Мрак, Mениджър Зоненкрафт, Австрия.

Разгледани бяха основните характеристики на соларната енергия и техния принос за опазването на околната среда и намаляването на вредните емисии в атмосферата, които са свързани с глобалното затопляне на планетата.

Слънчевите ресурси са винаги на наше разположение и на практика са неизчерпаеми и на разположение за ползване безплатно. Слънцето е източникът, който прави възможно ползването на енергията от възобновяеми енергийни източници, акумулирана от почвата, водата, въздуха и т.н.

Solare Ressourcen Sonnenkraft

Sun Renewable Energy resources Sonnenkraft

Отговорихме и на важните въпроси: Защо именно слънчеви колектори и как да направим избора, както и колко е важно периода на експлоатация да е възможно най-дълъг, за да си заслужава инвестицията.

Уникалният и изключителен Sonnenkraft SKR500 колектор има висока ефективност от 82%, което е един от най-добрите показатели сред колекторите на пазара. Той съчетава най-новите технологии и производствено KNOW HOW. Sonnenkraft SKR500 е първия колектор без рамка с уникален дизайн на стъклото и олекотена система за монтаж, която предоставя лесен и бърз монтаж с помощта само на един стандартен инструмент.

Бойлерите на Sonnenkraft притежават отново патент за начин на загряване на водата, което става на 3 различни температурни зони, които предоставят винаги необходимата температура за подаване на водата за битови нужди или отопление. Дезинфекцията на подаваната прясна вода за къпане или миене се извършва по специален начин, който е много по-икономичен от конвенционалните соларни системи.

Comfort-E-PLUS-XL

С решенията на Sonnenkraft можете да покриете до 80% целогодишните нужди от топла вода и до 50% нуждите от отопление за вашия дом или сграда.

Sonnenkraft e лидер в инсталациите за големи сгради със своето решение: Comfort E PLUS XL – оптималното за апартаментни сгради, хотели, спортни зали и всякакви сгради с големи нужди от топла вода.