Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи Дайкинрадиаторите GLOBAL VOX обобщават максимума, който може да се съчетае в един радиатор!

Всяка една отоплителна инсталация не може без отоплителните тела, които да отдават топлината и да ни донесат така желания уют и комфорт.

радиаторите GLOBAL VOX са нещо повече от обикновен радиатор, защото те предоставят топлината, естетическия дизайн на интериора и не на последно място, намаляват от нашите разходи за отопление поради специфичната конструкция от алуминиева сплав и високите топлотехнически данни.

Повече информация за радиаторите GLOBAL VOX и моделите, които се предлагат от нас, можете да намерите тук: Модели Global радиатори

Безупречното качество на материала, отлят под налягане, и неговата изработката, съчетани с модерния италиански дизайн, предупределят радиаторите GLOBAL VOX като марка №1 на както на българския пазар, така и в цяла Европа.

радиаторите Global VOX имат извънредно голяма дълготрайност благодарение на качеството на използвания материал на отливката (алуминиева сплав, лицензирана по стандарта EN AB45100)

Предимства на отоплителните инсталации, които са оборудвани с радиаторите GLOBAL VOX

Спестяване на енергия

Отоплителните инсталации с радиаторите GLOBAL VOX спестяват енергия балгодарение на термичната ефективност на алуминия, което позволява лесен и постоянен контрол на температурата във всяко помещение.
Алуминиевите радиаторите GLOBAL VOX Ви позволяват да контролирате температурата във всяко помещение лесно и незабавно, така че можете да затоплите дадено помещение лесно и бързо веднага като се появи нужда, докато при другите материали и подовото лъчисто подово отопление това става доста по-бавно и процесът е по-малко управляем, което води до по-голяма неефективност. Да отоплявате Вашият дом или офис денонощно, когато те са обитаеми само за няколко часа на ден, е доста скъп процес и според изследванията направени от “Altro consume” за всеки понижен градус чрез терморегулатора в помещението, консумацията на енергия като цяло се намалява с 8 %. С промените в атмосферните условия, които стават все по-непредвидими и с много по-големи вариации е още по-важно да се мисли за система за отопление, която да реагира бързо на промените в температурата. Отоплителните инсталации с радиаторите GLOBAL VOX се адаптират и регулират бързо когато температурата се промени внезапно, докато други реагират по-бавно и консумират доста повече енергия, при което оставят усещане за прекалено топло или прекалено студено.
Максимален комфорт

Усещането за комфорт в среда, отоплявана с радиаторите GLOBAL VOX , е напълно естествено следствие на качествата на радиатора: всеки може да почувства максималния комфорт посредством саморегулирането на радиаторите във всеки един момент.

 

Изключително подходящи за нискотемпературни и възобновяеми енергийни източници

Радиаторите GLOBAL са идеални за отоплителни инсталации, които подават по-ниска температура на водата, например термопомпи или кондензни котли работещи на газ, нефт или пелети, както и обикновени котли. С ниското съдържание на вода и отлична топлинна ефективност, алуминиевите радиатори са идеалното решение за инсталации, които са предназначени за свеждане на ползваната енергия до минимум. Новите европейски стандарти изискват по-голяма енергийна ефективност в новостроящите се сгради и домове. В резултат на това има все по-големи изисквания за отоплителните системи, за да се намали консумацията на енергия, като в същото време изискванията за комфортни условия на живот също се повишават.

Лесен монтаж

Монтажът на алуминиевите радиатори GLOBAL е бърз и лесен, отделните глидери позволяват да се сглобят радиатори до необходимата дължина и височина и да бъдат доставени дори предварително сглобени.

Заемат по-малко място, по-евтин транспорт, по-малко вредни емисии в атмосферата

Поради материалът – алуминий, радиаторите GLOBAL VOX са с по-леко тегло, а високата мощност на един глидер намалява като цяло размера на радиаторите, което означава, че се спестява място за транспорт, както и усилия за повдигане и преместване.

Дълготрайност и надеждност

Нашият 40-годишин опит в проектирането и производството на алуминиеви радиатори ни позволява да гарантираме надеждност и дълъг живот за всички наши радиатори. GLOBAL са сертифицирани в съответствие със стандарта ISO 9001:2000 от 1994 г. и UNI ISO 14001:2400 от 2001. Радиаторите GLOBAL VOX практически са с доживотна гаранция, защото техният материал не е подвластен на корозия.

Сертификати за радиаторите GLOBAL VOX !

Доживотна гаранция за радиаторите GLOBAL VOX !

Елегантен и стилен дизайн на радиаторите GLOBAL VOX !