Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинТук можете да видите работеща в реални условия отоплителна и охладителна система за дома – DAIKIN ALTHERMA!!!

Можете да видите някои от нашите обекти с Daikin Altherma
Заповядайте в нашия нов Шоурум на ъгъла на Околовръстен път и бул. Братя Бъкстон, където ще видите работеща термопомпа Daikin Altherma, монтирана на инсталация с подово отопление Multitubo, вентилаторен конвектор Дайкин и алуминиеви радиатори Global. Подовото отопление демонстрираме с 4 различни подови настилки: теракот, ламинат, дървен паркет и мокет. Системата работи и в двата режима: отопление и охлаждане и можете сами да я тествате и да се убедите на живо в реални условия в качествата и предимствата на Daikin Altherma и изпълняваните отоплителните системи от Тюлипс ООД.

Освен, че ще видите как функционира Дайкин Алтерма и ще се убедите и в комфорта, който предоставя, можете да получите изчисление колко ще бъде разхода за вашето жилище с такава термопомпа Daikin Altherma. Тези сметки се изчисляват чрез специализиран софтуер на Дайкин. Можете да попълните вашите данни и тук, за да получите още сега информация колко ще харчи термопомпа Дайкин Алтерма за вашето домакинство:

yellow_title

  • Колко ще спестиш?

  • Използвай софтуера на Daikin!

  • Поръчай сега безплатно изчисление от Daikin!

Не чакайте, а попълнете, за да получите БЕЗПЛАТНО
изчисление от Daikin!

Поискайте Вашето
изчисление БЕЗПЛАТНО!

Въведете данните, за да
получите изчислението!

Разберете СЕГА какъв е
Вашият разход за отопление
със софтуера на Дайкин!