Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинТюлипс организира семинар за отоплителните системи на тема:

„Нови решения за климатизация и отопление на жилища, административни сгради и хотели посредством гъвкави и ефективни технологии”

Семинарът ще се проведе на 26. Януари 2012 г., в град Вършец – СПА ХОТЕЛ „АТА” ****

Лектори ще бъдат:

  • инж. Михаел Хаас, търговски мениджър на фирма Daikin – Австрия, който с кратко приветствие ще представи фирма Daikin и по – конкретно: Daikin VRV – Високоефективни системи с променлив дебит на хладилния агент за отопление, охлаждане и БГВ на административни сгради и хотели за гъвкавост в избора и индивидуален комфорт.
  • Марко Так, търговски мениджър на фирма MULTITUBO – Германия с лекцията си за новата патентована система за монтаж на полиетиленови тръби с алуминий и полиетиленови фитинги. Система от многослойни тръби и фитинги за изграждане на вътрешни инсталации за отопление и водопровод. Фирма Multitubo e иноватор с най-дълъг опит в производството на този вид тръбни системи.
  • Карло Бенази, регионален търговски мениджър на фирма FONDITAL – Италия. Той ще акцентира върху новият патент на алуминиевите радиатори Fondital, кондензационни и стандартни газови котли, като компоненти за отоплителните инсталации. Фирма Fondital e първият производител на алуминиеви глидерни радиатори в света и № 1 в бранша.
  • инж. Иван Шишков, инж. Михаил Дражев от фирма Тюлипс ще представят най – продавания и популярния продукт DAIKIN Altherma – Характеристики и приложение на инверторни термопомпени системи за отопление, охлаждане и БГВ: Daikin Altherma LТ, Altherma HT и Altherma Flex Type – за апартаментни и многофамилни жилища.Семинарът ще завърши с официална вечеря в ресторанта на хотела!Заповядайтe!