Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинНова разработка на експертите на Дайкин – термопомпа Алтерма с още по-добри показатели на коефициента на преобразуване и по-голяма икономия на енергия!

Новата термопомпа на Дайкин предлага максимума в комфорта и ефективността независимо от времето и мястото –Ергономичният дизайн на новата термопомпа Алтерма затваря всичко под един капак, което води до по-малко разходи за инсталиране, по-бърз и качествен монтаж и по-компактни размери.

Подходяща и за двете – както за нови, така и за съществуващи жилища, Дайкин Алтерма е разпозната като най-добрият избор на термопомпа за отопление и топла вода за бита. Най-ниската мощност от 4 kW е новост, която е предвидена специално за ниско енергийни домове, които имат много по-малки нужди от отопление в сравнение с нормалните жилища.

Сплит системата се състои от интегрирано вътрешно тяло – „All-In-One” на термопомпата с вграден бойлер за гореща вода, така се заема много малко пространство (600 х 1700 х 740 mm). Когато не се изисква бойлер, както и когато е необходима връзка със слънчева система за битова гореща вода, може да бъде предложено вътрешно тяло за монтаж на стената. Външното тяло има функция за защита от замръзване, предназначена да се избегне замръзване и натрупването на лед в следствие на тежки зимни условия, така че е гарантирана работата на машината дори когато външната температура е до -25оС.

Новата гама може да се похвали с нов, лесен за използване, интерфейс на панела за управление. Това интелигентно контролно табло, с многоезичен и графичен интерфейс, означава, че управлението е ден за ден ориентирано напред, така че системата може да бъде оптимизирана до най-високите нива на ефективност, като същевременно ви осигурява обратна връзка върху консумацията на енергия.

  • Нови инверторни термопомпени чилъри, осигуряващи икономично отопление и при външни температури -15% градуса, с мощности 5 – 75kW;
  • Нова генерация на VRV IV – Пригответе се за едно ново поколение на Daikin. Daikin поставя стандарт за пореден път с 4-то поколение на VRV.
  • Нов климатик за по-малки помещения;
  • Ново външно тяло за мултисплит системи и др
  • Нов модел алуминиеви радиатори „VISION” – по-добра цена чрез иновативна конструкция;
  • Нови лири за баня от алуминиев тръбен профил и дизайнерски радиаториобновени технологично и естетически издържани, без да губят традицията и качеството си, фирма Fondital представят на пазара най – новите лири за баня от алуминиев тръбен профил
  • За МултитубоMultitubo – отличен избор за надеждно отопление и вода!