Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи Дайкин 

На 27.март Тюлипс, заедно с DAIKIN Central Europe, отново събра своите партньори и дистрибутори на семинар на тема „НОВОСТИ и РЕВОЛЮЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ от DAIKIN за 2014-та година, създадени с основната цел – перфектен вътрешен топлинен комфорт за бита и индустрията при най-нисък енергиен разход“.
Събитието започна с приветствието на Господин Михаел Хаас – Регионален Мениджър за България от Daikin Central Europe, който изказа изключителната си благодарност и задоволство от партньорството с фирма Тюлипс и нейния екип от сътрудници и дистрибутори в цялата страна.
Щастливи сме да споделим, че фирма Тюлипс беше удостоена с Диплом за НАЙ-ГОЛЯМ РЪСТ НА ОБОРОТА за България от Мениджмънта на Daikin. Всички наши успехи се дължат на безупречните отношения и партньорство и желание за удовлетворение на желанията и нуждите във всички посоки: доставчик, фирма и клиенти.

В програмата на семинара бяха разгледани следните теми и новости в продуктовата гама на концерна DAIKIN:

  • DAIKIN Altherma – разширяване на гамата от иновативни термопомпи за отопление, охлаждане, БГВ: Daikin Altherma LT вода/вода, Altherma Hybrid – приложение за апартаментни и еднофамилни жилища с лектор: инж. Иван Шишков, фирма Тюлипс;

  • Daikin VRV IV – Иновация в системите с променлив дебит на хладилния агент за отопление, охлаждане и БГВ на административни сгради и хотели, за повече икономия, комфорт и гъвкавост в избора на индивидуален комфорт с лектор: инж. Михаел Хаас – Регионален  Мениджър – фирма Daikin Central Europe.
  • Иновации в сплит системите Daikin Emura и Daikin Ururu Sarara с лектор: Инж. Михаил Дражев, фирма Тюлипс.

Семинарът имаше и практическа насоченост с цел да бъдем максимално полезни. Желанието ни бе да споделим нашия опит, както и да почерпим нови идеи от публиката. Разгледахме темите:

  • Daikin Altherma – практическа част, обзор на изработени обекти, на база опита на Тюлипс през 2013 г. и дискусия;
  • VRV IV – практическа част, обзор на изработени обекти, на база опита на Тюлипс през 2013 г. и дискусия;

Участници в семинара бяха партньори/дистрибутори на Тюлипс от София и цялата страна – Пловдив, Варна, Свиленград, Плевен, Сливен, Стара Загора, Кюстендил, Монтана, Петрич и др. Информацията беше полезна и за другите професионалисти, които участваха – архитекти, проектанти и инсталатори.