Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинФирма Тюлипс получи поздравителна покана за участие в конкурс организиран от строителен портал www.1kam1.com и онлайн сп. „1към1 в строителството” за пета година.

До Управителя на Тюлипс ООД

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че продуктът на фирма Дайкин Термопомпа Daikin Altherma е номиниран в категория „Технологии и продукти за 2011 г.” в национален конкурс „Личност на годината в строителния бранш” в Раздел „Фирмена дейност”. Номинациите са в два раздела – „Личност” и „Фирмена дейност”. Раздел „Личност” включва следните категории:
  • Инвеститор на годината – в категорията се номинират личности – управители на фирми, инвестирали значителни средства в строителния бранш.
  • Архитект на годината – в категорията се номинират архитекти с реализирани през изминалата година забележителни проекти.
  • Строител на годината – в категорията се номинират строителни предприемачи с мащабна дейност през изминалата година.
  • Търговец на годината – в категорията се номинират собстеник, управител или търговец с треализиран висок обем в продажбите на компанията.
Раздел „Фирмена дейност” е със следните категории:
  • Производител на 2011 г. – в категорията се номинират компании с утвърдени производствени практики и обеми на продажби. Компанията да е българска или на територията на България.
  • Технологии и продукти за 2011 г. – Нови продукти или технологии, създадени или придобили популярност през изминалата година в България. Може да са от български или от чужди производители.
  • Устойчиво развитие за 2011 г. – в условия на криза е трудно да се говори за мащаб и динамично развитие, затова категория е „Устойчиво развитие” – развитие, което показва уменията на мениджърите да се справят в трудни ситуации, а резултатите са обществено известни и видими за хората. Устойчивото развитие обединява два основни стремежа на обществото: постигане на икономическо развитие, осигуряващо нарастващ жизнен стандарт и опазване и подобряване на околната среда.
  • Сървайвър на 2011 г – Оцеляването напоследък се превръща в умение, за което са необходими талант за управление в криза и воля за развитие. Категория – „Сървайвър на 2011г.”, е аплауз към всички, които са номинирани в нея.
Носителят на голямата награда – „Личност на годината в строителния бранш” се избира между четиримата победители в отделните категории в раздел „Личност”. Тържествената церемония ще се състои на 29 Март 2012 г. в Гранд Хотел София, гр. София от 19.00 часа. С уважение, Ани Родригес Издател