Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи Дайкинpolly_tulips

автор: Мира Александрова
публикувано в: www.otoplenie.eu
ноември 2011

Разговор с Павлина Ценова – управител на Тюлипс.

Тюлипс е млада фирма в обкръжението на безмилостна конкуренция. Как спечелихте собствения си пазарен периметър?
Тюлипс скоро ще навърши четири години и наистина нашият старт съвпадна с началото на кризата. Не сме отклонявали обаче много внимание през това време на тези обстоятелства, защото имаше много работа за свършване и мога да кажа, че основното, което ни води към успеха, е вярата и позитивната ни нагласа и ангажираност към работата. Осланяме се и на дългогодишния си опит в бранша – време, през което сме научили какви са потребностите на хората и как те да бъдат щастливи и доволни, че са направили правилния избор в името на комфорта в своя дом. И не на последно място, напредъкът на фирмата е плод на нашия ентусиазиран и професионален млад екип, на който много благодаря!

Със своите водещи партньори на пазара за инверторни и термопомпени технологии Daikin-Япония, за радиатори и котли Fondital-Италия, и за тръбни системи Multitubo-Германия, Тюлипс може да предложи оптималното решение за проблема на своя клиент.

Продуктите на Daikin, Multitubo и Fondital, които горещо препоръчваме и внедряваме, са произведени според последните изисквания за икономия на енергия и опазване на околната среда и гарантирано ще бъдат актуални и през следващите десетилетия.

67-ят есенен панаир в Пловдив донесе златен медал на термопомпената система на Daikin – Altherma, което говори, че иновативният стил на компанията е високо оценен от специалистите в бранша. Какви са нейните предимства?

На последния Пловдивски панаир показахме работеща система с термопомпа Daikin Altherma и вътрешна инсталация, изградена с подово отопление Multutubo, алуминиев радиатор от ново поколение на Fondital, специалния термопомпен конвектор FWXV на Daikin, стандартен конвектор FWV на Daikin и арматура Honeywell и Rubi Zeta.

Наши гости на щанда бяха и партньорите ни от Daikin, Multitubo и Fondital – Michael Haas, Marco Tak и Carlo Benazzi.