Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинКомпанията DAIKIN стартира новата година с иновативна онлайн система за дистанционно управление.

Под мотото: “Винаги под контрол, няма значение къде се намирате”, Daikin обяви пускането на своята нова онлайн система за контрол.
През януари 2012 корпорацията DAIKIN (Япония) въведе нов онлайн контролер за по-голямата си част от предлаганите от тях продукти със сплит система. Устройството осигурява дистанционно управление и контрол на климатиците от всяка точка на света. Единственно е необходимо да разполагате с PC, лаптоп, таблет или смартфон с интернет връзка.
Иновативната концепция за развитие на фирма DAIKIN включва не само контрол на климатика от разстояние, но и значително намаляване на нивата на консумация на енергия в дома ви.

На всеки може да се случи да забрави да изключи климатичната система преди да напусне дома или няма да се прибира у дома. Ако желаете да избегнете ненужното затопляне или охлаждане на дома си, вече има решение! Онова което в миналото е довеждало до загуба на енергия вече е под контрол с новият онлайн контролер на Дайкин. Този подход позволява дистанционно проследяване на цялостната климатична система и своевременно реагиране при възникнал проблем. Управлението на системата се предлага, както за нуждите на малки домашни пространства, така и за управители на търговски и индустриални мрежи, които желаят да управляват група от климатични устройства.
Трябва да се отбележи, че новият контролер е съвместим със системите на DAIKIN, като EMURA и NEXURA, както и други модели, стенни и подови. Новите продукти ще бъдат налични за поръчки през януари 2012 година.