Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинDAIKIN VRV

Мулти сплит система Daikin VRV

Превъзходен модулен дизайн за интелигентни решения.

VRV (променлив хладилен поток) климатична система се използва за монтаж на покривни пространства, за да осигурят енергийно ефективно решение на вашите нужди за охлаждане и отопление. Тези системи могат едновременно да запазят една стая охладена, например склад или кухнята, като в същото време осигуряват топлина към друга част на сградата с лекота. Когато избирате VRV система също така ще означава, че сте в състояние да се възползвате от по-ниски сметки за гориво, поради тяхната технология за максимално енергоспестяване.

VRV III – до 64 вътрешни климатика на един външен агрегат и до 1000 m тръбен път

Високите разходи за монтаж, експлоатация и поддръжка са познати проблеми при централните системи за климатизация, които работят с трансфер на енергия посредством въздух или вода.

Daikin VRV слага край на това: променливият дебит на хладилния агент (VRV) характеризира алтернативна ключова технология – децентрализирана система, която елиминира трудностите от миналото и позволява иновативно мислене в процеса на проектиране и архитектурни решения.

Благодарение на иновативни производствени концепции има интелигентно решение за всеки проект за ново строителство или реконструкция. Daikin VRV е модулна система, при която според потребността от капацитет външният модул може да се увеличава на степени: 1 модул за до 29 вътрешни тела, 2 модула до 58 вътрешни тела, а с 3 модула (и това е и максимумът) могат да работят до 64 вътрешни тела.