Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинDaikin SKY AIR

Daikin определи Sky Air® като продуктова гама с най-силно потенциално въздействие върху околната среда.

Първи на пазара при интегрирането на утрешния принцип за еко-дизайн … Днес!

Всъщност, леките търговски приложения са отговорни за най-голямото потребление на енергията на годишна база, а това се дължи на големия обем продажби и големия брой работни часове през годината.

С оглед на това, Daikin взе решение първо да се заеме с лекия търговски сегмент като вече прилага принципа на еко дизайн в гамата Sky Air®. На пазара за битови приложения, Daikin е първата фирма, публикувала стойности на сезонна ефективност за климатици за бита.

Сезонният инвертор на Daikin вече включва принципа на еко-дизайн 2013

Докато директивата за продуктите, консумиращи енергия се планира да влезе в сила не по-рано от 2013 г., Daikin вече включва принципа на екодизайн в своята лека търговска гама, като пусна на пазара първата гама Sky Air®, оптимизирана за сезонна ефективност: сезонния инвертор. Daikin продължава да подобрява и да въвежда новата серия RZQG-L, като гарантира още по-висока сезонна ефективност в сравнение със сезонния инвертор.

  • Оптимизираният контрол на инвертора по цялата крива на разпределение на температурата осигурява оптимална работа при частично натоварване, като се имат предвид неговите високи стойности в реални условия на работа.
  • Помощните режими също са преработени.

Благодарение на тази нова конструкция, в реални условия новият сезонен инвертор на Sky Air® осигурява до 20% по-добра сезонна ефективност, отколкото сегашния супер инвертор на Sky Air® и повече от 50% в сравнение с неинверторните системи, като по този начин допринася за постигане на т. нар. цели “20-20-20″ на Европейската комисия.

Освен отличните си сезонни експлоатационни характеристики, външните тела Sky Air® , оптимизирани за сезонна ефективност, предлагат и значителен брой функции като широк работен диапазон, технология на повторно използване и функция на тих режим на работа през нощта. (Сезонен инвертор)

Sky Air системите са подходящи за климатизиране на големи помещения. Всяка система се състои от едно външно тяло и до четири вътрешни тела.

Във вариант Мулти-сплит, системите работят в симулантен режим, това означава, че всички вътрешни тела се управляват от едно общо дистанционно управление и поддържат еднакви параметри на климатизирания въздух.
Всички вътрешни тела са или включени, или изключени и работят в едно помещение.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_accordion]
[fusion_toggle title=”Вариантите за комбиниране са следните:” open=”yes”]

  • Едно външно и едно вътрешно тяло
  • Едно външно тяло и две вътрешни тела – приложение “Double”
  • Едно външно тяло и три вътрешни тела – приложение “Triple”
  • Едно външно тяло и две по две вътрешни тела – приложение “Double Twin”

[/fusion_toggle]

[fusion_toggle title=”Външни тела” open=”no”][/fusion_toggle]

[fusion_toggle title=”Външни тела” open=”no”][/fusion_toggle]
[/fusion_accordion][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]