бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинDAIKIN за няколко стаи чрез мулти сплит системи: Мултиплицирайте Вашия комфорт

За пръв път системата е въведена от Daikin и сега се използва в световен мащаб!

Ако имате двустаен, тристаен или четиристаен апартамент. Когато искате да обновите по-голяма площ или трябва да се поддържат различни нива на комфорт в отделни пространства едновременно?

Daikin предлага идеалното решение: мулти-сплит система без въздуховоди и канали – интелигентно и надеждно. Мулти-сплит система също е идеална когато има ограничено пространство за външни тела или недостатъчно подпокривно пространство за канали.

 

За да видите продуктовата линия, кликнете тук – DAIKIN климатици мултисплит

 

От 1 до 4 вътрешни тела. Опростена, но мощна комбинация.

Не са необходими сложни монтажни работи за канали и въздуховоди, шумни компресори в задния двор или обемисти кутии под прозорците. Multi-Room системата без въздуховоди позволява да свържете едно външно тяло с четири отделни вътрешни тела, бързо и лесно. Компактен и здрав, Multi-room компресорът за работа на открито е специално разработен, за да захрани множество зони. Вътрешните тела ще ви дадат зониран комфорт чрез различен дизайн за монтаж на стена високо или под прозореца. Външният вид на уредите е разнообразен, за да пасва на всеки интериор с изтънчена форма или да се вгради в стената

 

Автоматичен и индивидуален контрол за всяка стая.

Daikin Мулти-сплит системата не само носи чувство на елегантност във Вашия дом, но също и интелигентност. Задайте температура на всяка стая индивидуално и системата ще поддържа автоматично Вашите предпочитания чрез фини и постоянни корекции, за да осигури безупречен комфорт. Можете да се отоплявате дори и при ниски температури до -20оС.

Всяка единица се предлага със собствено дистанционно управление, така че можете да промените настройките си само с натискането на един бутон.

По-комфортна среда вътре и навън.

Както всички системи на Daikin, Мулти-сплит е проектирана да работи тихо, на закрито и отвън. Освен това, за разлика от конвенционалните климатици, които спират и тръгват непрекъснато, Мулти-сплит използва усъвършенстваната технология на инвертора, който достига желаната температура по-бързо и я поддържа, без големи колебания. Като работи на енергосъобразени скорости, тази уникална технология позволява на Daikin-системите да постигат висока ефективност и най-добри стойности на средния коефициент на преобразуване.