DAIKIN за една стая с климатик – система единичен сплит: Идеалното решение за Вас!

Най-после има алтернатива на обемистите прозоречни и шумни компресори и това е Климатикът Daikin – комфортно решение за отопление с DAIKIN за една стая.

Вътрешните тела имат изчистен дизайн за стенен и подов монтаж и се сливат дискретно с всеки вътрешен интериор. Работят безшумно и имат компактни външни тела. Подходящи са за единични стаи на различни помещения, като например гаражи офиси или стаи за живеене до 1000 кв.м.

Комфорт през цялата година с DAIKIN за една стая.

Перфектното решение за Вашия дом е DAIKIN за една стая.

 

Повечето хора желаят да имат в дома си перфектни условия за живот – това означава идеална температура, най-доброто качество на въздуха и правилното ниво на влажност. Сега това е възможно със системите за контрол на климата на Daikin и DAIKIN за една стая. Чрез нашите иновативно проектирани модули и съвременните технологии, като термопомпи и специализирани системи за управление, ние можем да осигурим перфектен комфорт във вашия дом по енергийно и ценово ефективен начин.

 

Отопление, охлаждане и пречистване на въздуха.

Нашите системи могат да затоплят или охладят вашия дом за да постигнат идеалната температура, без значение какви са външните условия. DAIKIN за една стая е рзработен за монтаж в стаи с всякакъв размер и форма, вътрешните тела на Daikin са също така и лесни за употреба, работят тихо, свръхнадеждни, лесни за управление и осигуряват на потребителите релаксиращо “допълнение” към вътрешния климат.

Защо да изберем Daikin?

Върхова технология за отопление с DAIKIN за една стая

Така че защо да изберете DAIKIN за една стая? Много просто – защото Daikin отговаря на всички ваши потребности за комфорт с нашите интегрирани системи за климатичен контрол, базирани на върхови технологии, известните ни термопомпени и инверторни системи и нашите изключителни показатели за сезонна енергийна ефективност.

За да видите продуктовата линия, кликнете тук – DAIKIN климатици

Автоматизирано и с индивидуален контрол за всяка стая.

Климатикът не само носи елегантност във Вашия дом, но също и интелигентност. Задайте температура за всяка стая индивидуално и системата ще поддържа автоматично Вашите предпочитания, за да Ви осигури комфорт. Можете да се отоплявате с Вашия климатик дори и когато навън е минус 20 градуса.

С дистанционното управление можете да промените настройките си само с натискането на един бутон. Можете дори да програмирате системата ви, когато сте далеч, така че да Ви очаква комфорт при завръщането си у дома.

Освен това, спестява и разходите Ви за енергия.

За разлика от конвенционалните климатици, които достигат зададената температура и след това да се изключват, Daikin Single-Split работи непрекъснато на поддържащ икономичен режим. Този режим на работа спомага както за намаляване на потреблението на енергия и по-ниски разходи, така и за по-голям комфорт – помещенията не изтиват и не се загряват прекомерно. В действителност, Daikin е еталон за най-енергийно ефективна система за отопление на единична стая. Моделът Уруру Сарара на Daikin достига до сезонен коефициент на енергийна ефективност (SEER) до 26,1. Уруру Сарара е единствената и първа по рода си сплит система с възможност за пълноценно вентилиране с пресен въздух, пълен контрол върху относителната влажност в помещението и интегриран мощен въздухоочистител.

Daikin е призната марка от инженерите по целия свят като най-добрият избор при търсене на високо качество климатик. Климатикът Daikin е стандарт.

Daikin сплит системата не само носи чувство на елегантност във Вашия дом, но също и интелигентност. Задайте температура на всяка стая индивидуално и системата ще поддържа автоматично Вашите предпочитания чрез фини и постоянни корекции, за да осигури безупречен комфорт. Можете да се отоплявате дори и при ниски температури до -20оС.

Всяка единица се предлага със собствено дистанционно управление, така че можете да промените настройките си само с натискането на един бутон. Също така можете да програмирате системата когато сте далеч от дома и искате да Ви посрещне отоплено или охладено помещение когато се завърнете.

Спестявате пари.
За разлика от конвенционалните климатици, които достигат зададената температура и след това се изключват, Daikin климатиците работят непрекъснато, следеейки енергийното ниво. Този постоянен мониторинг не само поддържа комфорта, но също така предотвратява и прекомерното охлаждане или отопление заедно с намаляване както на потреблението на енергия и така и на разходите. В действителност, DAIKIN за една стая, както и системите са еталон за енергийна ефективност. Но Daikin климатикът е повече от това: това е всичко в един уред, който охлажда, затопля и пречиства въздуха.

Не търсете просто климатик – търсете DAIKIN за една стая!

Daikin е призната марка от инженерите в цял свят като най-добрият избор при търсене на високо качество климатик. Не само климатикът Daikin е ненадминат, но и нашето ниво на обслужване и поддръжка са показатели за стандарт.