бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинЕДИН МАТЕРИАЛ – ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН, МАЛКО ТЕГЛО И ИКОНОМИЧНОСТ

ЛЕСНО, ИЗГОДНО И НАДЕЖДНО

Подобно на вътрешния и външния слой на многослойната тръба Multitubo фитингът за лепене е изработен от полиетилен тип PE RT (температурно устойчив полиетилен), който затваря херметически алуминиевия слой.

ЛЕСЕН МОНТАЖ

Тръбата и фитингът се нагряват до необходимата температура, притискат се заедно, охлаждат се по естествен път – и това е всичко!

СИГУРНА ВРЪЗКА

Благодарение на хомогенната връзка технологията на лепене осигурява оптимална и постоянна сигурност на мястото на свързване.

ХОМОГЕННА ВРЪЗКА

Дори и без допълнително уплътняване връзката е трайна и без течове. На снимката се вижда как материалът се слива с рамките на свръзката. Ясно се вижда, че течният материал напълно покрива алуминивия слой.

ПАТЕНТОВАНА ТЕХНОЛОГИЯ

Патентованата технология MULTIWELD се характеризира с предимства, които са благодарение на усъвършенстваната конструкция на фитинга. С помощта на нашите продължителни изследвания и познания за MULTIWELD, натрупани при разработването на тази технология, геометрията осигурява стичането на материала по такъв начин, че тръбата е в оптимално точната позиция при съединяването.

МНОГО ИКОНОМИЧНИ

В сравнение с металните пресови фитинги, лепящите се фитинги са изработени от много лек материал и са икономически по-изгодни.