бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинКомпонентите за подово отопление на MULTITUBO systems са изцяло произведени в Германия.

Хората се интересуват все повече и повече от заобикалящата среда, в която те живеят и работят, било то търговски сгради, частни домове или открити и публични пространства. Освен това, стандартите и стиловете се променят, както и очакванията на хората.

За да намерят правилните системи и услуги, които отговарят на тези изисквания, става все по-важно да се знае къде да отидат и на кого да се доверят!

Фирма Тюлипс е екип от професионалисти, които знаят как да задоволят вашите нужди. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите партньори и клиенти и ние знаем за техните нужди!

Избирайки Multitubo системата за подово отопление, вие се възползвате от удобни и надеждни решения. Като един от пионерите в тази област, Multitubo systems гарантира най-високо качество на продуктите и е в състояние да предложи система за успешни проекти. Тяхната дейност се състои в производство на тръби и фитинги, които са напълно съвместими за изграждането на перфектната комплексна система.

Компонентите за подово отопление на MULTITUBO systems са изцяло произведени в Германия. Въз основа на опита на най-иновативните производители и прилагането на нашите собствени технически знания и опит, ние в Тюлипс ООД сме убедени, че доставяме най-добрите композитни продукти за изграждането на цялостна система.

 

Предимства на подовото отопление:

 •     Хигиена – подовото отопление намалява отлагането на прах в дома ви (което го прави идеално за страдащите от астма), както и събирането на влага в ъглите и по външните стени;
 •     Спестява труд – Лесно почистване на подовата повърхност и елиминиране на потъмняването на стените, завесите или щорите поради натрупване на прах върху тях;
 •     Комфорт – Равномерното топлоотдаване от цялата повърхност на пода, способства за комфортна и здравословна среда на живот
 •     Монтаж – Системите за подово отопление, могат да бъдат инсталирани във всякакъв тип подови конструкции – бетонни, дървени или реконструирани. Могат да се поставят при строителство на нови сгради и при ремонт.
 •     Регулация – За регулиране на температурата в отделните помещения се използват стайни термостати и специални регулиращи устройства.

Multitubo тръба – многослойната тръба на Multitubo systems предлага всички предимства за модерната инсталация.

 • Най-висока сигурност на материала
 • Висок капацитет на натоварване при Tmax 95 ° C и Pmax 10 bar (при 70 ° C) за ежедневна употреба;
 • Ниска дифузионна способност – на практика не пропуска кислород;
 • Висока устойчивост на формата;
 • Ниско температурно разширение;
 • Гладък вътрешен слой предпазва от химични наслагвания;
 • Устойчиви на корозия;
 • Ниско тегло.

Основа за полагане на подово отопление

Предназначена за улесняване на инсталацията на MULTITUBO тръби с размери 14 – 20 мм.

Шина за подово отопление

Самозалепваща универсална шина, изработена от пластмаса за тръби с размери 14 – 17 мм.

Лента за подово отопление

Изработени от полиетилен със самозалепващ гръб, като самозалепваща ивица по външната повърхност осигурява добро уплътнение между лентата и изолацията.

Колектор за подово отопление

Използва се за разпределение и настройка на водата на различните тръбни серпентини за подово отопление. Снабден с дебитомер, с който дебита на водния поток се разпределя по-лесно. Съществено изискване за въвеждане в експлоатация и поддържане на системи за подово отопление.

Помпена група

За цялостно окомплектоване на колекторната кутия се предлага оригинална помпена група с циркулационна помпа. Лесен монтаж, лесна работа и чистота на външния вид са във фокуса на непрекъснатото развитие на тези системи за контрол.