бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинВИСОКОЕФЕКТИВНИ ТЕРМОПОМПИ DIMPLEX

ОТОПЛЕНИЕ, ТОПЛА ВОДА И ОХЛАЖДАНЕ ОТ ГЕРМАНИЯ – МАРКА №1

термопомпи Dimplex ГерманияФАЙЛОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ

Продуктов каталог 2015 Dimplex Eng

 

“Ние имаме още едно предложение за Вас!”

“Вие имате съзнание за опазване на околната среда и едновременно с това да се отоплявате евтино и да използвате слънчевата енергия?

Все повече и повече сгради използват термопомпи Dimplex през цялата година за отопление и топла вода, както и за охлаждане през лятото. Екологосъобразните системи за отопление с най-новите технологии на термопомпите принадлежат на бъдещето.

Термопомпи Dimplex работят с недостижимите ниски оперативни разходи, защото голяма част от енергията, която те ползват, я извличат от околната среда и заради това не използват никакви други горива, като нафта газ и т.н.

Като производители на термопомпи и доставчици на отоплителни системи, Dimplex има пълната гама от термопомпи: термопомпи Dimplex въздух/вода, термопомпи Dimplex земя/вода и термопомпи Димплекс вода/вода – за отопление, БГВ и охлаждане. С термопомпите получавате и бонус – те могат да бъдат използвани за охлаждане през лятото.

ЗА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН СЛУЧАЙ

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО РЕШЕНИЕ:

termopompi daikin alterma

DAIKIN Altherma

– инверторни термопомпи въздух/вода, нискотемпературни и високотермпературни, извличат топлината от нагретия въздух в околната среда. термопомпи dimplex la li lia

Dimplex LA/LI/LIA – прочети повече

– инверторни термопомпи въздух/вода, извличат топлината от нагретия въздух в околната среда. термопомпи-dimplex-si

Dimplex SI – прочети повече

– инверторни термопомпи земя/вода – черпи топлина за Вас от акумулираната енергия в земята или от отпадната топлина. термопомпи-dimplex-wi

Dimplex WI – прочети повече

– инверторни термопомпи вода/вода, извличащи топлината от подпочвените води, които са с постоянна температура на водата дори и през зимните месеци (от 8 ° C до +12 ° C).