бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинБОЙЛЕРИ ЗА МОНТАЖ КЪМ ТЕРМОПОМПА АЛТЕРМА на DAIKIN

ДОБРАТА НОВИНА е, че вече има начин да осигурим за бита си и топлата вода чрез термопомпата Daikin Altherma! Това означава, че разходите за подгряване на водата в бойлера се намаляват поне на половина!

Това системае практично решение и за битова гореща вода. Уникалният изглед и специалното поставяне на елементите на системата увеличават енергийната ефективност. Водата в резервоара за съхранение първо се затопля от топлинна енергия от външния въздух, благодарение на топлообменник, свързан с топлинната помпа. Все пак, допълнителен елемент на електрическо отопление в резервоара за домакинска вода може да се погрижи за необходимата ви допълнителна топлина за душа, ваната или мивката.

Daikin предлага битови водонагреватели  с  различен обем и от различни материали. Докато за стенно монтирания хидравличен модул EKHBH/X вие можете да избирате между емайлирани бойлери или бойлери от неръждаема стомана с вместимост 150, 200 или 300 литра (EKHWS/E), Daikin представи нов специално проектиран бойлер от неръждаема стомана (EKHTS – 200 л или 260 л), който да се комбинира с подов хидравличен модул от тип EKHVH/X.
Уникалната конфигурация и конструкция на битовите водонагреватели Daikin Altherma увеличава енергийната ефективност, като осигурява достатъчно гореща вода през цялата година с много малко топлинни загуби. В зависимост от свързаната комбинация вътрешно/външно тяло можете да осигурите на избрани от вас интервали автоматично подгряване на водата до 70°C, за да се предотврати риска от развитие на бактерии. С Daikin Altherma можете да се радвате на приятно топла и напълно безопасна вода по всяко време. В зависимост дневното потребление на гореща вода, водонагревателите на Daikin за битова гореща вода се предлагат в различни размери.

Файлове за сваляне: