бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинТермопомпеният конвектор на DAIKIN е много повече от вентилаторен конвектор или друго отоплително тяло.

Термопомпеният конвектор може да осигури както отопление, така и охлаждане, ако е необходимо и получава оптимална енергийна ефективност, когато се свърже към система на Daikin Altherma

В добре изолираните нови жилища, съчетанието на подово отопление и радиатори с ниска температура на топлоносителя е едно от най-ефективните и рентабилни решения за отопление. То обаче, не е перфектното. Ниските температури на водата, които са важни за ефективността, са подходящи за подово отопление, но в стаите радиаторите трябва да бъдат големи, за да излъчват необходимото ниво на топлина при тези ниски температури на водата. Добавянето на вентилаторни конвектори не винаги е добър вариант, поради наличието на шум при работата на вентилаторите им. Освен това, радиаторите нямат функция охлаждане и помещенията остават неохладени през лятото. За да се отговори на всички тези въпроси, Daikin обяви перфектното решение – нови конвектори за термопомпи с комбинирани функции.

Отоплява и охлажда

  •     Икономии от експлоатационни разходи
  •     Компактен размер
  •     Много ниски нива на шум
  •     Вградена уникална функция за свързване

Термопомпеният конвектор на Daikin може да се свързва към няколко системи.

ГАМА ОТ ВЪЗМОЖНИ КОМБИНАЦИИ