бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинGLOBAL VETTA – алуминиеви лири с традиционен дизайн!

GLOBAL VETTA лира модел e радиатор с динамичен и елегантен дизайн, който се вписва идеално във всякаква околна среда и декор.

 

 

Алуминиевата лира модел GLOBAL VETTA съчетава традиционен дизайн и безкомпромисно качество на алуминиевата отливка.
Най-голямото предимство на лира модел GLOBAL VETTA е, че материалът – алуминий не позволява появата на ръжда, както се случва често при стоманените отоплителни тела, монтирани във влажни помещения като банята.

 

 

Лира модел GLOBAL VETTA се предлагат в няколко типоразмера, с широчина 450; 500 и 550 и височина 800; 1200; 1500 и 1800

Високата топлинна мощност, която отделя лира модел GLOBAL VETTA ви позволява да инсталирате по-малко обемисти радиатори в дома си.
Радиаторите GLOBAL и лира модел GLOBAL VETTA са идеални за отоплителни инсталации, които подават по-ниска температура на водата, например термопомпи или кондензни котли, работещи на газ, нефт или пелети, както и обикновени котли. С ниското съдържание на вода и отлична топлинна ефективност, алуминиевите радиатори са идеалното решение за инсталации, които са предназначени за свеждане на ползваната енергия до минимум. Можете да изчислите мощността на вашия радиатор Global, лира модел GLOBAL VETTA при работа с различни температури на подаващата вода.

Новите европейски стандарти изискват по-голяма енергийна ефективност в новостроящите се сгради и домове. В резултат на това има все по-големи изисквания за отоплителните системи, лира модел GLOBAL VETTA е произведен за да намали консумацията на енергия, като в същото време изискванията за комфортни условия на живот също се повишават.
“Максимален комфорт” Усещането за комфорт в среда, отоплявана с радиатори GLOBAL и лира модел GLOBAL VETTA , е напълно естествено следствие на качествата на отоплителните тела: всеки може да почувства идеалния комфорт посредством прецизното саморегулирането на радиаторите във всеки един момент.
“Изключително подходящи за нискотемпературни инсталации и възобновяеми енергийни източници” ]Усещането за комфорт в среда, отоплявана с радиатори GLOBAL и лира модел GLOBAL VETTA , е напълно естествено следствие на качествата на отоплителните тела: всеки може да почувства идеалния комфорт посредством прецизното саморегулирането на радиаторите във всеки един момент.
“Дълготрайност и надеждност” 40-годишният опит в проектирането и производството на алуминиеви радиатори позволява на GLOBAL да гарантират надеждност и дълъг живот за всичките си модели радиатори и лира модел GLOBAL VETTA . GLOBAL и лира модел GLOBAL VETTA са сертифицирани в съответствие със стандарта ISO 9001:2000 от 1994 г. и UNI ISO 14001:2400 от 2001. Радиаторите Global практически са с доживотна гаранция, защото техният материал не е подвластен на корозия.

 

Можете да получите от завода писмена гаранция за максимума от 10 години, който е позволен от закона за лира модел GLOBAL VETTA.