бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинGLOBAL MIX – алуминиевите радиатори на фирма Global di Fardelli

Mодел GLOBAL MIX e с динамичен и елегантен дизайн, който се вписва идеално във всякаква околна среда и декор.

 

Високата топлинна мощност, която отделя радиатор модел GLOBAL MIX ви позволява да инсталирате по-малко обемисти радиатори в дома си.

 

“Висока топлинна мощност”

Радиаторите GLOBAL и модел GLOBAL MIX са идеални за отоплителни инсталации, които подават по-ниска температура на водата, например термопомпи или кондензни котли, работещи на газ, нефт или пелети, както и обикновени котли. С ниското съдържание на вода и отлична топлинна ефективност, алуминиевите радиатори са идеалното решение за инсталации, които са предназначени за свеждане на ползваната енергия до минимум. Можете да изчислите мощността на вашия радиатор Global, модел GLOBAL MIX при работа с различни температури на подаващата вода.

Новите европейски стандарти изискват по-голяма енергийна ефективност в новостроящите се сгради и домове. В резултат на това има все по-големи изисквания за отоплителните системи, модел GLOBAL MIX е произведен за да намали консумацията на енергия, като в същото време изискванията за комфортни условия на живот също се повишават.
“Максимален комфорт”

]Усещането за комфорт в среда, отоплявана с радиатори GLOBAL и модел GLOBAL MIX , е напълно естествено следствие на качествата на отоплителните тела: всеки може да почувства идеалния комфорт посредством прецизното саморегулирането на радиаторите във всеки един момент.
“Изключително подходящи за нискотемпературни инсталации и възобновяеми енергийни източници”

Радиаторите GLOBAL и неговата серия модел GLOBAL MIX са идеални за отоплителни инсталации, които подават по-ниска температура на водата, например термопомпи или кондензни котли, работещи на газ, нефт или пелети, както и обикновени котли. С ниското съдържание на вода и отлична топлинна ефективност, алуминиевите радиатори са идеалното решение за инсталации, които са предназначени за свеждане на ползваната енергия до минимум. Можете да изчислите мощността на вашия радиатор Global, модел GLOBAL MIX при работа с различни температури на подаващата вода.

Новите европейски стандарти изискват по-голяма енергийна ефективност в новостроящите се сгради и домове. модел GLOBAL MIX има все по-големи изисквания за отоплителните системи, за да се намали консумацията на енергия, като в същото време изискванията за комфортни условия на живот също се повишават.
“Дълготрайност и надеждност”

40-годишният опит в проектирането и производството на алуминиеви радиатори позволява на GLOBAL да гарантират надеждност и дълъг живот за всичките си модели радиатори и модел GLOBAL MIX . GLOBAL и модел GLOBAL MIX са сертифицирани в съответствие със стандарта ISO 9001:2000 от 1994 г. и UNI ISO 14001:2400 от 2001. Радиаторите Global практически са с доживотна гаранция, защото техният материал не е подвластен на корозия. Можете да получите от завода писмена гаранция за максимума от 10 години, който е позволен от закона за модел GLOBAL MIX.