бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинРАДИАТОРИ GLOBAL, Италия – 10 годишна гаранция от производителя!

 

 

 

 

Global di Fardelli е производител на алуминиеви радиатори от 1971-ва година и се утвърждават като една от водещите компания в този сектор на италианския и международния пазар.

Произведените радиатори GLOBAL имат висок стандарт и гаранция за качество, което през годините благоприятства разширяването на марката на световните пазари.

радиатори GLOBAL обобщават максимума, който може да се съчетае в един радиатор!

Една отоплителна инсталация се нуждае от отоплителните тела, които да отдават топлината и да ни донесат така желания уют и комфорт, т.е. вашата отоплителна инсталация има нужда от радиатори GLOBAL.
Радиатори GLOBAL са нещо повече от обикновен радиатор, защото те предоставят топлината, естетическия дизайн на интериора и не на последно място, намаляват от нашите разходи за отопление поради специфичната конструкция от алуминиева сплав и високите топлотехнически данни.

Безупречното качество на материала, отлят под налягане, и неговата изработка, съчетани с модерния дизайн, предупределят радиатори GLOBAL като марка №1 както на българския пазар, така и в цяла Европа.

Те имат извънредно голяма дълготрайност благодарение на качеството на използвания материал на отливката.

Предимства на отоплителните инсталации, които са оборудвани с радиатори GLOBAL.

Спестяване на енергия

Отоплителните инсталации с радиатори GLOBAL спестяват енергия благодарение на термичната ефективност на алуминия, което позволява лесен и постоянен контрол на температурата във всяко помещение.

Алуминиевите радиатори GLOBAL Ви позволяват да контролирате температурата във всяко помещение лесно и незабавно, така че можете да затоплите дадено помещение бързо, веднага като се появи нужда. При другите материали и при подовото лъчисто отопление системите са инертни и реагирането на температурни промени става доста по-бавно и процесът е по-малко управляем, което води до по-голяма неефективност и повече разходи на енергия. За разлика от другите познати отоплителни уреди, радиатори GLOBAL имат до 10 години гаранция.

Да отоплявате Вашия дом или офис денонощно, когато те са обитаеми само за няколко часа на ден, е доста скъп процес и според изследванията направени от “Altro consume” за всеки понижен градус чрез терморегулатора в помещението, консумацията на енергия като цяло се намалява с 8 %. С промените в атмосферните условия, които стават все по-непредвидими и с много по-големи вариации е още по-важно да се мисли за система за отопление, която да реагира бързо на промените в температурата. Отоплителните инсталации с радиатори GLOBAL се адаптират и регулират бързо когато температурата се промени внезапно, докато други реагират по-бавно и консумират доста повече енергия, като оставят усещане за прекалено топло или прекалено студено. Това са радиатори GLOBAL!

  • радиатори GLOBAL – качество, комфорт и истинска топлина!
  • радиатори GLOBAL – запознайте се с всички модели и поръчайте най – подходящия дизайн!
  • радиатори GLOBAL – свържете се с инженерите на фирма Тюлипс за повече информация!