бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинВентилаторните конвектори на Daikin

Представляват високо ефективно средство за превръщане на водоохлаждащ агрегат или термопомпа в ефективна и безшумна климатична система.

Ценова листа Конвектори Daikin

Тези уреди са ефикасно решение за осигуряване на комфортна среда, както за търговски, така и за битови приложения. Те могат да бъдат част от отоплителни и климатизационни инсталации, като съвместяват в едно качествата на климатика и отоплителния радиатор. Съществуват модели за открит монтаж с модерен дизайн, както и за вграждане за скрит монтаж.

Конвекторите Дайкин имат високи технологични показатели: ниски нива на шум и електрическо поглъщане, благодарение на пластмасово работно колело, ABS намотки и подобрен електромотор; естетически външен вид и модерен дизайн; електронно дистанционно управление с водна сонда, предлага се в стандартен, модернизиран и свръхмодернизиран вариант и др.
“Тотален комфорт”

Всичките 30 модела вентилаторни конвектори от гамата на Дайкин са способни на гъвкаво адаптиране към широк спектър изисквания на пространството, инсталационните конфигурации, както и на различните приложения. Не само, че моделите се отличават с дизайна си и се вписват прекрасно с всеки интериор, те също могат да се похвалят с предимства като тиха работа, висока енергийна ефективност, пестене на пространство и компактност и лесна инсталация. Всички модели са съвместими с чилъри и термопомпи Daikin, както и с други марки отоплителни и охладителни уреди. Конвекторите са широко използвани за климатизация на офиси, хотели, жилища и други помещения.

В сравнение с другите начини за климатизация, шума от работата на вентилаторните конвектори е много нисък, защото единствената движеща се част в уреда е вентилаторът с неговият мотор. Това прави вентилаторни конвектори силно подходящ за широк спектър от приложения, в които се изисква тиха и равномерна работа. В случай на избор на конвектор FWHM2AVE, нивото на звука е само 17 db (A) при ниска скорост на вентилатора.вентилаторен-конвектор-Daikin

“Разпределение на въздуха за повече комфорт”

Графиката, която симулира вертикално разпределение на температурата по време на отопление, показва, че Daikin конвекторът ще поддържа стайната температура в оптимални граници.

“Безопасна употреба”

Моторът на вентилатора е защитен с вграден термостат в намотките на двигатела.
“Дълъг живот”

Моторът на вентилатора е двойно предпазен и запечатан против прах, което осигурява неговия дълъг експлоатационен живот.

“Нова гама вентилаторни конвектори DAIKIN”

“Daikin въвежда двa нови конвекторни диапазона, насочени към пазара на високия клас!”

Комфорт и стил

Daikin обяви пускането на два нови модела вентилаторни конвектори от висок клас на пазара. Касетъчни модели FWF-B 600 х 600 и FWC-B 900 х 900, разполагащи със стилен дизайн, подобрена производителност и широка гама от контролери и аксесоари за тях (включително нов комплект за подаване на въздух).

Гъвкавост при оборудването

И двата модела варират за 2-тръбна и 4-тръбна инсталация. Конвекторите FWC-B се предлагат с кръгъл панел за въздуха за по-равномерно разпределение на въздуха в помещението и с ефективния DC мотор. Нивата на шум са изключитено ниски – от 30dB до 45dB на ниската скорост и в зависимост от моделите, уредите са подходящи за разнообразни приложения. Електрическата консумация е също много ниска, с DC изпълнението на мотора 900х900, уредът консумира 4-ри пъти по-малко енергия в сравнение с AC оборудване 900х900.

Оборудвани са стандартно с дренажна помпа, така че кондензацията вече не е проблем, дори и когато пространството за инсталацията е ограничено.