Отоплителната система се изгражда от няколко отделни елементи, радиаторно или конвекторно отопление, подово или стенно отопление.

Всяка една от тези системи предлагат различна степен на комфорт
и всеки клиент индивидуално ги избира на база своите нужди и предпочитания

Радиаторно отопление Global

Конвекторно отопление Daikin

ventilatoren-konvektor-daikin

Подово или стенно отопление Multitubo

подово-отопление-multitubo

Всички те имат своите преимущества и недостатъци и често е трудно човек да направи избора сам, затова тук се намесваме ние със съвет, на база професионалния ни опит и добрите познания за продуктите и функционирането на системата.

В добре изолираните нови жилища, съчетанието на подово отопление и радиатори с ниска температура на топлоносителя е едно от най-ефективните и рентабилни решения за отопление. То е много добро, но ние търсим перфектното. Ниските температури на водата, които са важни за ефективността, са подходящи за подово отопление, но в стаите радиаторите трябва да бъдат големи, за да излъчват необходимото ниво на топлина при тези ниски температури на водата. Добавянето на вентилаторни конвектори не винаги е добър вариант, поради наличието на шум при работата на вентилаторите им. Освен това, радиатори нямат функция охлаждане и помещенията остават неохладени през лятото. За да се отговори на всички тези въпроси, Daikin обяви перфектното решение – нови конвектори за термопомпи с комбинирани функции.