бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинОтоплителната система се изгражда от няколко отделни елементи, радиаторно или конвекторно отопление, подово или стенно отопление.

Всяка една от тези системи предлагат различна степен на комфорт
и всеки клиент индивидуално ги избира на база своите нужди и предпочитания

 

Радиаторно отопление Global

 

алуминиеви-радиатори-global
каталог радиатори GLOBAL

Global-VOX global-mix global-vetta global-klass Global KLASS

Конвекторно отопление Daikin

 

ventilatoren-konvektor-daikin

 

Подово или стенно отопление Multitubo

подово-отопление-multitubo

Всички те имат своите преимущества и недостатъци и често е трудно човек да направи избора сам, затова тук се намесваме ние със съвет, на база професионалния ни опит и добрите познания за продуктите и функционирането на системата.

В добре изолираните нови жилища, съчетанието на подово отопление и радиатори с ниска температура на топлоносителя е едно от най-ефективните и рентабилни решения за отопление. То е много добро, но ние търсим перфектното. Ниските температури на водата, които са важни за ефективността, са подходящи за подово отопление, но в стаите радиаторите трябва да бъдат големи, за да излъчват необходимото ниво на топлина при тези ниски температури на водата. Добавянето на вентилаторни конвектори не винаги е добър вариант, поради наличието на шум при работата на вентилаторите им. Освен това, радиатори нямат функция охлаждане и помещенията остават неохладени през лятото. За да се отговори на всички тези въпроси, Daikin обяви перфектното решение – нови конвектори за термопомпи с комбинирани функции.