бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинПомпи Biral, както и всички помпени системи работят, като сърце на отоплителната система.

Помпи Biral осигуряват стабилни циркулация. Ние представяме и предлагаме технологично най-напредналите и надеждни циркулационни помпи, произведени в Biral, Швейцария.

Фирмата проектира помпи Biral, произвежда ги и ги поддържа обединени от една-единствена цел: да направят толкова по-добра помпена система, колкото е възможно.

Файлове за сваляне:

Сегмента на циркулационните помпи Biral имат водеща позиция в Швейцария и успешно работят в Западна Европа. От 2012 Biral започва редовни доставки за България. В момента циркулационните помпи Biral за отоплителните системи имат три-скорости, както  и  електронна система за контрол на скоростта. помпи Birla са с връзки и размери R1, R 1 1/4 капацитет до 8 m3 / ч и налягане до 8 m.

Фирма Biral прилага поддържането на широка гама от продукти. За всяка ситуация, можете да намерите подходящата помпа – за удобство и минимална консумация на енергия.

Надеждността и безопасността започва с дизайна:

Помпи Biral се различават с перфектен дизайн. Един от най-важните фактори в това е малкият брой на части, което е особено важно, за да се осигури надеждност. помпи Birla са произведени в съвременно предприятие на Biral AG в Munsingen (Швейцария) с най-добрите материали. Високият стандарт на качеството е гарантирано чрез стриктното спазване на производствения процес и непрекъснатият контрол на всички етапи.

Гаранционният срок за помпи Biral е 2 години.