бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинКомпанията Cichewicz-kotly c.o. е създадена през 1978 г. в Полша като малък завод за производство на отоплителни котли и метални конструкции. От самото начало, котлите на твърдо гориво са основният  продукт за на фирмата.

 

Файлове за сваляне:

През 80-90-те години, когато комунистическите правителства отказват подкрепа на частния бизнес, компания е малко предприятие с капацитет на производството 500-600 броя отоплителни котли годишно.
През 80-те години, основната дейност на дружеството е производство на качествени продукти, които ще обслужват безпроблемно клиентите си минимум в продължение на 15 години. В онези времена, компанията се развива като един от първите производители на отоплителни котли за дърва и въглища.

Нашите доставчици на компоненти за производството са едни и същи фирми, които осигуряват производството на реномираните фирми в световен мащаб. Фирмата си сътрудничи с NORD, EBM, Honeywell, THEBEN, ESBE, Saint-Gobain, PAROC и изнася продукти от повечето европейски страни като: Германия, Англия, Швеция, Унгария, Исландия, Украйна, Франция и др.
През 2001 г. компанията притежава сертификат за управление на качеството според стандарт ISO 9001. От този момент нашите котли са с доказано EN 303-5 норма и изпитанието за налягане се извършва двукратно. Теста на налягането е на 5 бара и ние използваме най-високо качество стомана за производството на топлообменниците за вода.

През 2004 г. променихме технологията, като стартирахме заваръчни роботи и цифрови машини. Сега нашата технология отговаря на най-строгите норми и можем да бъдем конкурентни на всички световни марки.

ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ FUTURA

FUTURA PELLETS e котел за централно отопление посредством горивото пелети. Котелът е отличен със златен медал на международно изложение в Швейцария. Алтернативата да се отопляваш с пелети е привлекателна не само заради високите цени на другите горива, защото нашият котел Ви предлага едно комфортно, автоматизирано и екологично отопление, където разходите са наистина ниски. Futura pellets се изпълнява в мощности до 60kW, което го прави подходящ за отоплението на двуфамилни къщи, офиси и административни сгради.