бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинЧУГУНЕНИ ОТОПЛИТЕЛНИ КОТЛИ НА ФИРМА БУДЕРУС

Една новост в областта на средните и големите отоплителни инсталации: отоплителните котли с еко-поток ( Екострийм ), изградени на базата на технологията на топлинния поток термострийм, пестят не само много от разходите за монтаж и експлоатация, но едновременно с това правят проектирането значително по-просто. В отоплителните котли с еко-поток GE315 са вградени ноу-хау и опитът на водещи в световен мащаб производители на чугунени котли. Вашите предимства, като например съвременното трипоточно изграждане или компактните размери на котела, са убедителни във всяко отношение.

Модели на чугунените котли на фирма BUDERUS представени от фирма Тюлипс:

 • Logano G115
 • Logano G215
 • Logano GE315
 • Logano GE515
 • Logano GE615

Файлове за сваляне:

   

  Съвременна универсална концепция на котел Logano GE315

  Трипоточното насочване на отоплителния газ за ниски стойности на отработените газове. Ниските температури на пламъка и трипоточното изпълнение на GE315 са същественият елемент от предпоставката за редуциране на емисиите. Причината: при принципа на трипоточното изграждане на отоплителния котел, отоплителния газ може да се използва специално за нафтови или газови горелки с минимизирано съдържание на вредни вещества.

  • Нискотемпературен отоплителен котел Ecostream по DIN EN 303 за работа с дизелово гориво или газ с плавно регулиране на темературата на телната вода без минимална температура на на обратната линия.
  • Лесно проектиране с технологията Термострийм. С чугунените отоплителни котли GE315 вече можете да забравите за досегашните мерки за повишаване температурата на връщане, защото новата технология на топлинния поток ( Термострийм ) в комбинация с управлението Логаматик, предотвратява спадането на точката на оросяване в отоплителния котел при стационарен режим на работа.
  • Термострийм: Принципът на „антиточка на оросяване“. Технологията на топлинния поток се основава на постоянното смесване на топла вода в потока на подаване и студена вода в потока на връщане. През точно дефинирани отвори в захранващата тръба за потока на връщане студената вода се подава към затопления участък на котелния глидер. Топлата вода се влива през елемент за насочване на водата в потока на студената вода и повишава температурата му. По този начин Вие можете изобщо да забравите въпроса за образуване на кондензна вода в отоплителния котел.
  • Пет сертифицирани типоразмера котли с номинална топлинна мощност 86-230 kW, притежаващи знак СЕ
  • Отоплителните котли Logano GE 315 могат да бъдат комбинирани с бойлери за топла вода, произвеждани от Buderus. Бойлерите могат да бъдат монтирани и до котела. Всички повърхности на бойлера, които се намират в контакт с водата, а също така вътрешните стени и топлообменника, са покрити с термоглазура DUOCLEAN MKT. Комбинират се бойлери за топла вода Logalux ST ,с Logalux LT или с Logalux SU
  • Съвместимост с всички продавани вентилаторни горелки на газ или дизелово гориво. Комбинират се различни системи за управление на фирма Buderus

  Висока икономичност: Коефициент на полезно действие – КПД – над 94%

  Технологията на топлинния поток е една от причините за икономичността на GE315 . Към това добяват и ниските температури на отработените газове, ефективна цялостна топлинна изолация и оптимални условия за изгаряне на горивото. С КПД над 94% тези отоплителни котли с екопоток достигат границите на възможното в областта на нискотемпературната отоплителна техника. Стандартен коефициент на полезно действие (95%)

  Лесно и удобно управление

  С помоща на дигиталната система за автоматика Logamatic Вие задавате персонална програма за отопление. „Натиснете и завъртете“ – така лесно работи принципът за обслужване на таблото за регулиране. Вие само трябва да посочите това, което Ви е необходимо – например: интервали, когато отоплението трябва да работи в режим на икономия (т.е. при понижена температура) и в комфортен режим, времето на Вашия отпуск или стойностите на температурите, които Вие искате да бъдат поддържани. При доставката на оборудването от завода в паметта на регулатора вече са заложени осем стандартни програми за режима на работа, както и една свободноизбираема клиентска програма, като всичко това е и на български език, пуск в експлоатация и техническо обслужване

  Понижени разходи – от монтажа до режима на експлоатация

  • Един Екострийм отоплителен котел означава: По-малко разходи за енергия в резултат на пестеливото нагряване без поддържане на минимална температура в котела. Поради това, че отпада необходимостта от помпи за котелния кръг както и смесителни помпи, могат да се спестят разходите за ток. Понижени разходи за инвестиции и монтаж без отделно повишаване температурата на връщане. Технологията на топлинния поток е нещо повече от чисто конструктивен детайл. Тя е обедителна база за оптимизация на цялата система, която не остава място за съмнение.
  • Лесен транспорт на котела благодарение на компактната доставка на секционни глидери.
  • Изграждане на фундамен по схема за правилното и нормално сглобяване на котела