бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинDAIKIN URURU SARARA

 

ПЪРВИЯТ В СВЕТА КЛИМАТИК СПЛИТ СИСТЕМА,
КОЙТО ОВЛАЖНЯВА И ИЗСУШАВА БЕЗ ВЪНШЕН ИЗТОЧНИК НА ВОДА.

ЕДИНСТВЕН ПО РОДА СИ!!!

Енергийна ефективност:

Охлаждане, отопление, пречистване на въздуха, вентилация, овлажняване и изсушаване на въздуха в едно тяло;

Автоматично почистване на въздушния филтър;

3-зоновото интелигентно око насочва въздушния поток далеч от хората, за да се намалят директните течения;

3D въздушен поток гарантира, че чистия въздух достига дори най-далечните ъгли на помещението.

 

DAIKIN URURU SARARA

 

ПЪРВИЯТ В СВЕТА КЛИМАТИК СПЛИТ СИСТЕМА,
КОЙТО ОВЛАЖНЯВА И ИЗСУШАВА БЕЗ ВЪНШЕН ИЗТОЧНИК НА ВОДА.

ЕДИНСТВЕН ПО РОДА СИ!!!

Енергийна ефективност:

Охлаждане, отопление, пречистване на въздуха, вентилация, овлажняване и изсушаване на въздуха в едно тяло;

Автоматично почистване на въздушния филтър;

3-зоновото интелигентно око насочва въздушния поток далеч от хората, за да се намалят директните течения;

3D въздушен поток гарантира, че чистия въздух достига дори най-далечните ъгли на помещението.

ПРЕДИМСТВА

econo mode“ИКОНОМИЧЕН РЕЖИМ”

“Намалява консумацията на електроенергия, за да могат да се използват други уреди, нуждаещи се от по-голям разход на електроенергия. С тази функция също се пести енергия.”

3 area intelligent eye_groen“ИНТЕЛИГЕНТНО ОКО ЗА 3 ОБЛАСТИ”

“Въздушният поток се изпраща в зона, различна от тази, в която в момента се намира човек. Засичането се извършва в 3 посоки: наляво, напред и надясно. Ако не са засечени хора, уредът автоматично ще превключи на енергоефективна настройка.”

energy saving during standby mode“ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ В РЕЖИМ ИЗЧАКВАНЕ” “Намалява консумацията на ток с около 80% при работа в изчаквателен режим. Ако не са засечени хора за повече от 20 минути, системата автоматично ще превключи на енерго-спестяващ режим.”

comfort mode“КОМФОРТЕН РЕЖИМ”

“Гарантира предотвратяване на силни въздушни течения, като не позволява вдухване на топъл или студен въздух право към тялото.”

powerful mode“РЕЖИМ НА ВИСОКА МОЩНОСТ”

“Може да служи за ускорено охлаждане или отопление; след изключване на режима на висока мощност, тялото отново заработва на предварително зададения режим.”

auto cooling-heating changeover“АВТОМАТИЧНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ МЕЖДУ ОХЛАЖДАНЕ И ОТОПЛЕНИЕ”

“Избира автоматично режим на охлаждане или отопление за достигане на зададената температура.”

whisper quiet“РАБОТЯТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХО”

“Вътрешните тела Daikin работят толкова тихо, че можете да чувате шепот. Освен това, гарантираме, че външните тела не нарушават тишината наоколо.”

indoor unit silent operation“БЕЗШУМНА РАБОТА НА ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО”

“бутон “Безшумно” на пулта за дистанционно управление намалява шума от работещото външно / вътрешно тяло до 3dB(A).”

outdoor silent operation“БЕЗШУМНА РАБОТА НА ВЪНШНОТО ТЯЛО”

“Бутон “Безшумно” на пулта за дистанционно управление намалява шума при работа на външното тяло с 3dB(A) за осигуряване на тиха среда за околните.”

comfortable sleeping mode“РЕЖИМ НА РАБОТА ЗА СПОКОЕН СЪН”

“Функция за подобрен комфорт, която следва определен ритъм на плаваща температура.”

3-DИЗМЕРЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК”

“Съчетава автоматичното вертикално и хоризонтално въртене на жалузите за циркулация на потока от студен или топъл въздух до самите ъгли дори на големи помещения.”

vertical auto swing“АВТОМАТИЧНО ВЕРТИКАЛНО ВЪРТЕНЕ НА ЖАЛУЗИТЕ” title_bg_color=”” content=”Възможност за избор на автоматично вертикално въртене на ламелите за изпускане на въздуха за получаване на равномерен въздушен поток и разпределение на температурата в цялото помещение.”

horizontal auto swing“АВТОМАТИЧНО ХОРИЗОНТАЛНО ВЪРТЕНЕ НА ЖАЛУЗИТЕ”

“Възможност за избор на автоматично хоризонтално въртене на жалузите за въздуха за получаване на равномерен въздушен поток и разпределение на температурата.”

auto fan speed“АВТОМАТИЧНА СКОРОСТ НА ВЕНТИЛАТОРА”

“Избира автоматично необходимите обороти на вентилатора за достигане или поддържане на зададената температура.”

fan speed steps“СТЕПЕНИ НА ОБОРОТИТЕ НА ВЕНТИЛАТОРА” “Позволява да се изберат дадени обороти на вентилатора.(5 степени)”

ururu-humidificationОВЛАЖНЯВАНЕ”

“Абсорбира влагата от външния въздух и се разпределя равномерно из вътрешните помещения.”

sarara-dehumidification“SARARA – ПРЕМАХВАНЕ НА ВЛАЖНОСТТА”

“Намалява влажността в помещенията, без да влияе на стайната температура, чрез смесване на студен сух въздух с топъл въздух.”

flash streamer“FLASH STREAMER”

“Генерира електрони, които се движат с висока скорост, които ефективно разграждат миризмите и формалдехидите.”

titanium apatite“ФИЛТЪР ЗА ФОТОКАТАЛИТИЧНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА ОТ ТИТАНОВ АПАТИТ”

“Отстранява микроскопичните частици във въздуха, бързо разгражда миризмите и потиска размножаването на бактерии, вируси, микроби, като по този начин осигурява постоянен приток на чист въздух.”

24 hour timer“24-ЧАСОВ ТАЙМЕР”

“Може да бъде настроен за започване на работа по всяко време в рамките на 24 часа.”

infrared remote control“ИНФРАЧЕРВЕНО ДИСТАНЦИОННО”

“Пуска, спира и регулира климатика от разстояние.”

 

Online_controller_blue_picto

“ОНЛАЙН КОНТРОЛЕР ЧРЕЗ ПРИЛОЖЕНИЕ”

“Управлявайте вътрешното тяло от всяко място чрез приложение (допълнителен WLAN адаптер).”

 

auto-restart

“АВТОМАТИЧНО РЕСТАРТИРАНЕ”

“След спиране на захранването машината се рестартира автоматично с първоначалните си настройки.”

 

self-diagnosis“САМОДИАГНОСТИКА”

“Опростява поддръжката чрез индикация на грешки в системата или аномалии в работата.”

 

 

 

Daikin Ururu sarara цени 2020

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

РЪКОВОДСТВО ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

 

Това е единственият климатик на пазара, който ще ви предостави мека топлина през зимата и лека, ненатрапчива струя на охлаждане през лятото.

Daikin са създали единствения по рода си климатик с възможност за вентилиране с пресен въздух, контрол на влагата в помещението и вградено пречистване на въздуха чрез системата на Daikin-Flash Streamer и много висок COP.

В този климатик е вложено много при неговото проектиране до най-малкия детайл, технологията му е много по-обмислена за разлика от който и да е друг климатик. При режим на отопление при -20 градуса той е в състояние ефективно да нагрява въздуха, но най-важното – възможността за вентилация през зимата (без инсталиране на системи за вентилация) с един климатик.

DAIKIN URURU SARARA съчетава множество иновативни характеристики, които предлагат на крайния потребител целогодишно пълен контрол на температурата, влажността и вентилацията на непосредствената му среда.

Характеристики на климатици Daikin Ururu Sarara:

ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Инверторната технология, разработена от Daikin, е истинско нововъведение в сферата на климатизацията. Принципът е прост: инверторите регулират използваната мощност според реалната необходимост. Нито повече, нито по-малко. Тази технология ви осигурява две конкретни ползи:

  • Комфорт –  иновационната инверторна технология на Daikin, регулира капацитета според зададените параметри, като следи и се адаптира към околната температурна среда. Инверторът намалява стартовото време на системата, като по този начин се достига по-бързо до необходимата стайна температура, а след това се грижи да я поддържа постоянна, с минимален разход на енергия;
  • Енергийна ефективност – тъй като инверторът следи и регулира околната температура винаги, когато е необходимо, разходът на електроенергия спада с 30% в сравнение с традиционната (неинверторна) система на включване/изключване!
"Модул за овлажняване (на японски: „ururu”)"

 

Точните нива на влажност играят съществена роля за постигане на приятен микроклимат в помещението. Относителна влажност (отн. вл.) 50 % при температура 22°С позволява на обитателя да се чувства топло, докато отн. вл. 20% при 28°С може да остави обитателя с чувство за студ. В допълнение правилното ниво на влажност може не само да подобри комфорта в помещението, то може също така да предотврати изсушаването на кожата и възпалението на гърлото.

Овлажняването се постига по време на режима на отопление чрез вграден елемент във външното тяло, който извлича влагата от заобикалящия въздух, без да има нужда от външен източник на вода. След предаването му към вътрешното тяло, овлажненият въздух се подава равномерно в цялото пространство на помещението, избягвайки с това застояване на въздуха при тавана и сухота на ниво под.

"Модул за изсушаване (на японски: „sarara”)"

Доколкото овлажняването има благоприятни въздействия върху нивата на комфорт, така е и с изсушаването. През лятото високата степен на влажност на заобикалящия въздух, дори при умерени температури, може да предизвика усещане, че помещението е горещо и задушно. Ururu Sarara обаче намалява вътрешната влажност, без да влияе на температурата в помещението, като смесва сух хладен въздух с топъл въздух, за да се получи приятен сух въздух (подгряващо изсушаване). Тази функция предотвратява преохлаждането и ще се оцени особено от чувствителни към студ лица. Ако температурата в помещението стане твърде висока, Ururu Sarara намалява нивото на влажност, намалявайки също така и температурата (охлаждащо изсушаване).

"Мощна вентилация"

Daikin Ururu Sarara е уникален сред жилищните климатици по това, че позволява помещение от 26 m2 да бъде вентилирано със свеж въздух за по-малко от 2 часа, без да има нужда да се отварят прозорците. Освен това температурата на постъпващия въздух се регулира до необходимото ниво, избягвайки с това каквито и да са топлинни загуби. Вентилацията може също така да бъде инициирана, докато обитателите са извън къщата, а тъй като приточният вентилатор е разположен върху външното тяло, процесът на вентилация е безшумен.

"Мощно пречистване на въздуха"

Постъпващият външен въздух се пречиства на две степени – първоначално във външното тяло и отново във вътрешното тяло. Отпадъчните газове и неприятните миризми се разлагат и отстраняват от външния въздух, преди той да премине към вътрешното тяло, където се филтрира от прах и полени и допречиства от миризми във фотокаталитичен филтър. И накрая той се подлага на обработка във „Flash Streamer” – патентован от Daikin и вграден в най-новите му въздухоочистители, който разгражда останалите формалдехиди, вируси, плесени и т.н.

"Сезонна енергийна ефективност (SEЕR)"

Европа постави предизвикателни екологични цели до 2020 година. В съответствие с тези цели, от 2013 г. ще се изисква по-точно измерване на реалната енергийната ефективност на системите. Тази директива за еко-дизайн определя идеята за Сезонна ефективност, показва колко ефективно работи даден климатик през целия отоплителен или охладителен сезон вместо да се измерва при номинални условия (EER). От 2013 г. трябва да бъде публикуван SEER на системите. Daikin е начело на пътя към по-енергийно ефективни решения за климата и активно допринася за развитието на методологията на еко-дизайн чрез споделяне на опит и технически познания. Daikin е първият производител, който публикува SEER за битови и търговски приложения и първият, който интегрира принципите на еко-дизайна в лекия търговски сегмент, като пусна на пазара гамата Sky Air®, оптимизирана за сезонна ефективност.

"Прецизно управление на въздушния поток"

DAIKIN URURU SARARA използва 4 самостоятелни двигателя за прецизно насочване на въздушния поток. Двигател на челния панел с приплъзващ механизъм, двигател на хоризонталните въздушни клапи и два независими един от друг двигателя на вертикалните клапи. Прибавете към това инверторния двигател на вентилатора с прорязани лопатки и 7 степени за регулиране на въздушния дебит и ще добиете реална представа за уникалните технологии интегрирани в този единствен по рода си климатик.
“Функция самопочистване”

 

"Комфортен режим на заспиване"

Режимът “приятен сън” (“Comfort sleep mode”) адаптира стайната температура, за да се отговори на нощните колебания на телесната температура. Това се постига с намаляване на стайната температура с 2°С в продължение на 3 часа и след това бавното й връщане до първоначалната настройка 1 час преди времето за събуждане.

"СУИНГ компресор"

Херметично запечатан суинг, патент на DAIKIN!
“Мултиприложение”
В допълнение към моносплит версията на Ururu Sarara Daikin също така предлага мултисплит версия на Ururu. С тази система можете да комбинирате 2 вътрешни модела с едно външно тяло.

Мултиприложение

В допълнение към моносплит версията на Ururu Sarara Daikin също така предлага мултисплит версия на Ururu. С тази система можете да комбинирате 2 вътрешни модела с едно външно тяло.