Daikin Nexura

ПЕРФЕКТНОТО СЪЧЕТАНИЕ НА ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК
И ЛЪЧИСТО ОТОПЛЕНИЕ В ЕДНО

Производство – Остенде, Белгия

ИЗЧИСТЕН КОМФОРТ И ДИЗАЙН

Енергийна ефективност (до):

  • Предният панел излъчва допълнителна топлина, за да добави още повече комфорт в студените дни.
  • Може да бъде инсталиран на стена, в ниша или да бъде поставен на крачета на пода.
  • Вътрешното тяло разпределя въздуха почти безшумно.
  • Елегантният, с плавни извивки дизайн лесно се съчетава със съвременните интериори.

ПРЕДИМСТВА

energy efficiencyecono modenight set mode_smallfan onlyradiantheat_greigepowerful modeauto cooling-heating changeoverwhisper quietindoor unit silent operationoutdoor silent operationvertical auto swingauto fan speedfan speed stepsdry programmetitanium apatiteOnline_controller_blue_pictoauto-restartself-diagnosismulti modelsuper multi plus

Daikin Nexura (Нексура на Дайкин) е новото предложение от лидера в производството на инверторни климатици и термопомпи Дайкин. Съчетание на инверторен климатик и лъчисто отопление в едно, е комбинация с ненатрапчив стилен дизайн и комфорт, подходящ дори и за най-претенциозния интериор. За да добавите още топлина в своя дом, просто натиснете бутона „излъчване” на дистанционното управление и предният алуминиев панел на вашият Daikin NEXURA ще се загрее от преминаващият през него фреон, като панелни или алуминиеви радиатори за парно. Резултатът? Уютна атмосфера от топлият въздух който ви обгръща.

Nexura прави света ви комфортен. Свежесттана летния бриз или уютът на допълнителния източник на топлина създават усещане за благополучие в жилището ви през цялата година. Неговият ненатрапчив, но стилен дизайн с преден панел, който излъчва допълнителна топлина, ниското ниво на шума и ограниченият въздушен поток превръщат стаята ви в желан подслон.

Характеристики на климатици Daikin Nexura:

Тих и дискретен, климатикът Daikin Nexura ви предлага най-доброто в отоплението и охлаждането, в комфорта и дизайна!

Вътрешното тяло Daikin FVXG от серията Nexura на климатици Daikin e предложение от 2011г. Моделът е представител на подово-стенните климатици Daikin и притежава уникална технология разработена от инженерите на Daikin. Това нововъведение се изразява в специалния алуминиев преден капак на климатика, който играе ролята на топлинен панел.

Когато е в режим на отопление, Daikin Nexura използва възобновяем енергиен източник: въздух. Това му осигурява по-висока енергийна ефективност от тази на отоплението на основата на изкопаеми горива. Като намаляват емисиите на CO2, термопомпите на Daikin допринасят за опазването на нашата околна среда. Инверторната технология освен това променя оборотите на компресора на термопомпата – двигателя на климатика – за да използва само количеството енергия, необходимо за отопление или охлаждане на дадено помещение. Следователно, ненужните, изразходващи енергия стартирания и спирания се избягват.
Дали вграден, монтиран на стена или свободно стоящ, NEXURA е дискретен и се вписва перфектно във всеки интериор.
За осигуряване на хармонично разпределение на температурата в цялото помещение, системата на Daikin Nexura за автоматично вертикално въртене на жалузите накланя жалузите на изходния поток нагоре и надолу, разпределяйки равномерно въздуха в стаята.
Вътрешното тяло на инверторния климатик Daikin Nexura позволява лесно управление с инфрачервеното дистанционно управление, доставяно като стандартно оборудване. Дори в случaй на малко вероятна повреда на климатика, на него веднага се появява диагностика и код за грешка, което помага за бързата поправка.

Вътрешното тяло Daikin Nexura може да се използва в единично помещение, с едно вътрешно тяло, свързано към едно външно тяло, или в многостайна конфигурация, с максимум 9 вътрешни тела, свързани към едно външно.

Външното тяло може да бъде инсталирано върху покрив, тераса или прикрепено към външна стена.