бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинDAIKIN EMURA

НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДИЗАЙНА,
ОСИГУРЯВАЩ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ.

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО

 

Енергийна ефективност (до):

Изборът на продукт с R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R-410A и води директно до по-нисък разход на електроенергия благодарение на своята висока енергийна ефективност;
Оптимален комфорт;
Практически безшумен;
Инфрачервено дистанционно упрaвлениe;
Гъвкава инсталация и лесно управление;

DAIKIN EMURA съчетава множество иновативни характеристики, които предлагат на крайния потребител целогодишно пълен контрол на температурата, влажността и вентилацията на непосредствената му среда.

 

 

ПРЕДИМСТВА

econo mode“ИКОНОМИЧЕН РЕЖИМ”

Намалява консумацията на електроенергия, за да могат да се използват други уреди, нуждаещи се от по-голям разход на електроенергия. С тази функция също се пести енергия.”

2 area intelligent eye_small“ИНТЕЛИГЕНТНО ОКО ЗА 2 ОБЛАСТИ”

“Въздушният поток се изпраща в зона, различна от тази, в която в момента се намира човек. Ако не са засечени хора, уредът автоматично ще превключи на енергоефективната настройка.”

energy saving during standby mode“ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ В РЕЖИМ ИЗЧАКВАНЕ” “Намалява консумацията на ток с около 80% при работа в изчаквателен режим. Ако не са засечени хора за повече от 20 минути, системата автоматично ще превключи на енерго-спестяващ режим.”

night set mode_small“НОЩЕН РЕЖИМ НА РАБОТА” “Пести енергия чрез предотвратяване на преохлаждането или прекаленото затопляне през нощта.”

fan only“САМО ВЕНТИЛАТОР”

“Уредът може да се използва като вентилатор, вдухвайки въздух без да охлажда или затопля.”

comfort mode“КОМФОРТЕН РЕЖИМ”  “Гарантира предотвратяване на силни въздушни течения, като не позволява вдухване на топъл или студен въздух право към тялото.”

powerful mode“РЕЖИМ НА ВИСОКА МОЩНОСТ”

Може да служи за ускорено охлаждане или отопление; след изключване на режима на висока мощност, тялото отново заработва на предварително зададения режим.”

auto cooling-heating changeover“АВТОМАТИЧНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ МЕЖДУ ОХЛАЖДАНЕ И ОТОПЛЕНИЕ”

“Избира автоматично режим на охлаждане или отопление за достигане на зададената температура.”

whisper quiet“РАБОТЯТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХО” Вътрешните тела Daikin работят толкова тихо, че можете да чувате шепот. Освен това, гарантираме, че външните тела не нарушават тишината наоколо.”

indoor unit silent operation“БЕЗШУМНА РАБОТА НА ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО” “бутон “Безшумно” на пулта за дистанционно управление намалява шума от работещото външно / вътрешно тяло до 3dB(A).”

3-DИЗМЕРЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК  “Съчетава автоматичното вертикално и хоризонтално въртене на жалузите за циркулация на потока от студен или топъл въздух до самите ъгли дори на големи помещения.”

vertical auto swing“АВТОМАТИЧНО ВЕРТИКАЛНО ВЪРТЕНЕ НА ЖАЛУЗИТЕ”

“Възможност за избор на автоматично вертикално въртене на ламелите за изпускане на въздуха за получаване на равномерен въздушен поток и разпределение на температурата в цялото помещение.”

horizontal auto swing“АВТОМАТИЧНО ХОРИЗОНТАЛНО ВЪРТЕНЕ НА ЖАЛУЗИТЕ” “Възможност за избор на автоматично хоризонтално въртене на жалузите за въздуха за получаване на равномерен въздушен поток и разпределение на температурата.”

auto fan speed“АВТОМАТИЧНА СКОРОСТ НА ВЕНТИЛАТОРА” “Избира автоматично необходимите обороти на вентилатора за достигане или поддържане на зададената температура.”

fan speed steps“СТЕПЕНИ НА ОБОРОТИТЕ НА ВЕНТИЛАТОРА”

“Позволява да се изберат дадени обороти на вентилатора.(5 степени)”

dry programme“СУХА ПРОГРАМА”

“Дава възможност да се намали степента на влажност, без да се променя температурата в помещението.”

titanium apatite“ФИЛТЪР ЗА ФОТОКАТАЛИТИЧНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА ОТ ТИТАНОВ АПАТИТ” “Отстранява микроскопичните частици във въздуха, бързо разгражда миризмите и потиска размножаването на бактерии, вируси, микроби, като по този начин осигурява постоянен приток на чист въздух.”

weekly timer“СЕДМИЧЕН ТАЙМЕР”

“Може да бъде настроен за включване на охлаждане или отопление за деня или за седмицата.”

24 hour timer“24-ЧАСОВ ТАЙМЕР”

“Може да бъде настроен за започване на работа по всяко време в рамките на 24 часа.”

infrared remote control“ИНФРАЧЕРВЕНО ДИСТАНЦИОННО”

“Пуска, спира и регулира климатика от разстояние.”

wired remote control“ДИСТАНЦИОННО С КАБЕЛ” “Пуска, спира и регулира климатика.”

centralised control“ЦЕНТРАЛИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ” “Пуска, спира и регулира няколко климатика от една централна точка.”

Online_controller_blue_picto“ОНЛАЙН КОНТРОЛЕР ЧРЕЗ ПРИЛОЖЕНИЕ”

“Управлявайте вътрешното тяло от всяко място чрез приложение (допълнителен WLAN адаптер).”

auto-restart“АВТОМАТИЧНО РЕСТАРТИРАНЕ”

“След спиране на захранването машината се рестартира автоматично с първоначалните си настройки.”

self-diagnosis“САМОДИАГНОСТИКА”

“Опростява поддръжката чрез индикация на грешки в системата или аномалии в работата.”

 

Дайкин Емура цени 2020 Daikin EMURA

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

РЪКОВОДСТВО ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

Предназначен е за монтаж високо на стената, за оптимално разпределение на въздушния поток и безшумна работа. Лесен за експлоатация, монтаж и поддръжка. И не на последно място, неговата енергийна ефективност от клас „A“ го прави толкова привлекателен по отношение на икономията на енергия, колкото е атрактивен и изящният му стил.

Daikin Emura печели почетна награда в престижния конкурс за дизайн Red Dot 2010. Победителите в конкурса са избрани измежду 4252 продукта от 57 страни и се отличават с отличния си дизайн, новаторски подход и доказано качество. Daikin Emura е всичко в една система, която съчетава комфорта, високото качество с най-добрия европейски дизайн.

Проектиран в Европа за европейския климат, Daikin Emura със сигурност ще осигури приятни температури и постоянни нива на влажност, независимо от сезона.

Daikin Emura се предлага в матово кристално бяло и песъкоструйно обработен алуминий, подходящи за всеки интериор. Уникалният дизайн е в резултат на конкурс, включващ водещите дизайнерски къщи в Европа.