DAIKIN EMURA

НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДИЗАЙНА,
ОСИГУРЯВАЩ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ.

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО

Енергийна ефективност (до):

  • Изборът на продукт с R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R-410A и води директно до по-нисък разход на електроенергия благодарение на своята висока енергийна ефективност;
  • Оптимален комфорт;
  • Практически безшумен;
  • Инфрачервено дистанционно упрaвлениe;
  • Гъвкава инсталация и лесно управление;

DAIKIN EMURA съчетава множество иновативни характеристики, които предлагат на крайния потребител целогодишно пълен контрол на температурата, влажността и вентилацията на непосредствената му среда.

ПРЕДИМСТВА

econo mode2 area intelligent eye_smallenergy saving during standby modenight set mode_smallfan onlycomfort modepowerful modeauto cooling-heating changeoverwhisper quietindoor unit silent operation3-Dvertical auto swinghorizontal auto swingauto fan speedfan speed stepsdry programmetitanium apatiteweekly timer24 hour timerinfrared remote controlwired remote controlcentralised controlOnline_controller_blue_pictoauto-restartself-diagnosis

Предназначен е за монтаж високо на стената, за оптимално разпределение на въздушния поток и безшумна работа. Лесен за експлоатация, монтаж и поддръжка. И не на последно място, неговата енергийна ефективност от клас „A“ го прави толкова привлекателен по отношение на икономията на енергия, колкото е атрактивен и изящният му стил.

Daikin Emura печели почетна награда в престижния конкурс за дизайн Red Dot 2010. Победителите в конкурса са избрани измежду 4252 продукта от 57 страни и се отличават с отличния си дизайн, новаторски подход и доказано качество. Daikin Emura е всичко в една система, която съчетава комфорта, високото качество с най-добрия европейски дизайн.

Проектиран в Европа за европейския климат, Daikin Emura със сигурност ще осигури приятни температури и постоянни нива на влажност, независимо от сезона.

Daikin Emura се предлага в матово кристално бяло и песъкоструйно обработен алуминий, подходящи за всеки интериор. Уникалният дизайн е в резултат на конкурс, включващ водещите дизайнерски къщи в Европа.