бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинКЛИМАТИК DAIKIN

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЛИМАТИК DAIKIN?

Практичен, актуален, прагматичен и естетичен

Практическа причина

Все по-често, ни се налага използването на климатици у дома и на работното място. Но климатик DAIKIN са най–добри при изпълнение на мигновенните функции по охлаждане, отопление, пречистване и овлажняване на въздуха, като в същото време остават най – тихите и разнообрани (по модели) климатици в света. Фирма Daikin, създала климатик Daikin следва фирмената стратегия с непрекъсната работа и подобрения от десетки години насам.

Актуална причина

Всеки климатик Daikin използва озонов безопасен фреон R-410. Това е изключително важно за планетата, тък като чрез работата си, климатик Daikin не разрушава озоновия слой. Трябва да се отбележи, че фирмата модернизира така климатик DAIKIN , че постоянно да се актуализират компресорите, използващи фреон R-410. Те се използват в климатик DAIKIN повече от 14 години и фирмата има натрупан значителен опит.

Прагматична причина

Инвестирането във високо качество на въздуха, чрез закупуването на климатик Daikin не само ще допринесе за подобряването на собственото ви здраве и комфорт, но също така и намалява разходите ви за отопление или охлаждане. С климатик DAIKIN започват вашите спестовни дни. С климатик Daikin вие пестите разходи за енергия, понякога повече от три пъти в сравнение с други марки, което означава, че инвестицията в климатик Daikin генерира приходи, като същевремнно продължава да бъде най – удобния климатик.

Естетична причина

Не е тайна, че малките производители на климатична техника и оборудване се ръководят от лидерите в тази посока и доста често повтарят техните дизайнерски решения. Ето защо, ако желаете да имате оригинален или стандартен климатик в дома или офиса – не се колебайте да получите климатик DAIKIN!

СВАЛЯНЕ НА ФАЙЛОВЕ

Климатик DAIKIN се предлага в различни форми и обем,
за да реши всички проблеми на подреждане у дома ви.

МОДЕЛ DAIKIN EMURA

Ако имате малко пространство, ние ви предлагаме климатик Daikin модел Emura

Предназначен е за монтаж високо на стената, за оптимално разпределение на въздушния поток и безшумна работа, превъзходна ефективност и комфорт.

DAIKIN КЛИМАТИЦИ МУЛТИСПЛИТ

Ако желаете да отоплите голямо помещение, можете да закупите климатик Daikin с мулти сплит система.

Основните предимства на климатици мулти сплит се състоят в липсата на много външни тела, което в много случай води до по-ниска цена на целия монтаж и естествено спестявате много място.

КЛИМАТИЦИ DAIKIN

  • Daikin климатици за дома, Daikin климатици за офиса;
  • Daikin климатици за централна климатизация;
  • Daikin контролери – всички видове контролери.

Свържете се с нас, за да отговорим
на Вашите конкретни запитвания!

Национален номер:

0700 13 677