бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинКАМИНИ И ПЕЧКИ

ФИРМА ТЮЛИПС ПРЕДЛАГА ШИРОКА ГАМА

от домашни камини на дърва или пелети, електрически печки, камери за вграждане и котлета, използващи твърдо гориво, аксесоари и други.

Камините на дърва се отличават с оригинален дизайн, дълъг живот, отлични отоплителни качества и висококачествена изработка. Камините отдавна вече не са само декорация на интериора, но и модерно средство за ефективно и икономично отопление. Те имат изключително голямо приложение и успешно и практично могат да присъстват както във високопланинска хижа, така и в престижен ресторант или като “домашно огнище ” във вашия дом.Da Vinci

Горна Оряховица

Деста

Алфа Плам

Раховец

Пелетни котли Da Vinci

Пелетни камини Da Vinci са съвместен българо – италиански прoект. Те са разработка на водещи български и италиански специалисти, снабдени са с италианска блок – схема на управление на горивния процес и благодарение на качеството, функционалността и цената си се наложиха на българския и европейския пазар.

Камини на дърва Деста

Голяма част от живота си човек прекарва в търсене на топлината. Но не каква да е топлина, а живата. Тази която грее вътре в душите ни. Топлината от присъствието на любимия човек, от реализирането на мечтите и най – вече топлината на уютния дом, която фирма Деста вече 15 години Ви помага да намерите.

Печки на дърва за етажно отопление
Алфа Плам

Камините и печките на Алфа Плам са характерни с прецизността на изработката и модерния си дизайн, високо се ценят от нашите клиенти заради надеждността, уюта и комфорта, които им осигуряват.

Фирма Alfa Plam e един от най-големите производители и износители на готварски печки, печки и камини за локално и етажно отопление в Сърбия.

Електрически печки РАХОВЕЦ

Готварски печки Раховец – голямо разнообразие от най–популярните на българския пазар електрически печки РАХОВЕЦ.