бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинНай-предпочитаните електрически бойлери предлагани от фирма Тюлипс са бойлерите на ЕЛДОМ и ТЕСИ

Повечето бойлери на ЕЛДОМ Варна са с пълна 5 годишна гаранция, модерен дизайн и изключително голяма топлоизолация, която води до значителна икономия на средства. В каталога присъстват бойлери със сухи тръбни нагреватели. Те са изключително удачни иновативни решения за райони, в които водата от водопроводната мрежа е много мека или с високо съдържание на карбонати (варовик).

Друг клас бойлери са тези с топлообменници, предназначени за свързване към инсталации, ползващи алтернативни източници на енергия – котли, камини, слънчеви колектори и др.

Продуктовата гама на бойлерите ТЕСИ може да се структурира в две основни направления.

Първото направление са електрически бойлери с вместимост от 10-150л, като в част от моделите от този продуктов ред има вградена серпентина, осигуряваща подгряване на водата от допълнителен алтернативен източник на енергия (соларен панел, локално парно, термопомпа и др.). Ясно изразена е тенденцията делът на този вид бойлери да расте през последните години във връзка със стремежа на хората да намаляват разходите си за енергия като използват по – ефективни решения в бита.

Второто направление са емайлираните съдове и буферите с индиректно загряване, които биват:

Емайлирани съдове с вместимост от 200-500 л – предлагат се в следните варианти:

  •     емайлирани буфери за БГВ (битова гореща вода)
  •     бойлери с една серпентина
  •     бойлери с две серпентини

Основното  конкурентно предимство, на които ТЕСИ залага, е КАЧЕСТВО, осигурено от възможно най – добрата и надеждна технология за производство – подкрепена от добре обучен и висококвалифициран състав и от подбора на най – добрите доставчици, осигуряващи както качествени материали, така и съответната консултантска помощ при влагането им.

Това свое предимство ТЕСИ се стреми да предаде на своите партньори и клиенти на най – добра цена, в съчетание с най – добрия сервиз и отношение.