бул. Братя Бъкстон 85

София

Национален телефон

0700 13 677

Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинЗа дейността на Ханиуел ЕООД, Honeywell качествено свършената работа означава намирането на най-подходящото техническо решение за нуждите и съобразно изискванията на клиента и реализацията му в рамките на договорения срок и бюджет.

Това предполага специалистите на фирмата постоянно да повишават своите познания и квалификация за да намират най-доброто решение и всички сътрудници да приемат качественото изпълнение на задълженията си като водеща задача в своята дейност.

Историята на фирма Ханиуел започва през 1885 година, когато ученият Албърт Батс изобретява термостата и регулатора за печка с въглища. На 23 април 1886 година той основава в Минеаполис компанията Butz Thermo-ElectricRegulatorCo. и няколко седмици по-късно изобретява просто устройство, което нарича «регулатор/клапан».

Honeywell е създадена благодарение на работата на опитни технически специалисти и превъзходен мениджмънт. Днес, като обединява най-доброто от Honeywell Inc. и AlliedSignal, Honeywell се основава на същите принципи, както и преди много години. Служителите на компанията все така работят над повишаването на производителността, подобряването на качеството, икономията на енергия, съкращаването на производствените разходи и създаването на безопасна и комфортна среда за живот и работа, което дава право на Honeywell съвсем заслужено да се намира в редиците на водещите световни  компании на новото хилядолетие.

ПОЛИТИКА ЗА КАЧЕСТВОТО НА ХАНИУЕЛ БЪЛГАРИЯ

Ръководството на Ханиуел ЕООД разглежда качеството като:

  •     КАЧЕСТВО на предоставения продукт
  •     КАЧЕСТВО на процеса на изпълнение и организация на работата
  •     КАЧЕСТВО на работата на всеки един служител, като съдържа в себе си обстоятелството, а така също задължава целия персонал да се ръководи от следната политика в областта на качеството:

Ханиуел ЕООД се стреми да изгради система, която своевременно да алармира за нарушения на възприетите критерии за качество, за да бъдат причините за тях своевременно отстранявани и да позволява непрекъснато подобряване на ефикасността чрез наблюдение, измерване и анализ на данните.

 

Промоция на продуктите на фирма Honeywell

 

Спечелете с Honeywell и Тюлипс!

 

Правила за провеждане на рекламна кампания 2012:

  • Начало на кампанията:    01.11.2012
  • Край на кампанията:        До изчерпване на подаръците

Правила и условия за провеждане на кампанията:

  •     За покупка на посочените продукти Honeywell се дават 3 вида подаръци ( от постера )
  •     Сумите (без ДДС) за всеки от 3-тe подаръка са указани на постера;
  •     Клиентите могат да натрупват суми по различни фактури, за да получат предпочитания подарък;
  •     Максималната сума на една фактура, за която се получава(т) подарък(ци) е 1000 (хиляда) лева без ДДС
  •     Подаръците се предоставят до 15 дни след натрупването на сумата за подарък и заявяването му.