Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинИнверторна технология на Daikin Emura

Инверторната технология на Daikin гарантира, че температурата в помещението ще бъде приведена до желаното ниво по-бързо и ще бъде поддържана на това ниво с по-малки колебания.

ПОВЕЧЕ КОМФОРТ, ПО-МАЛЪК РАЗХОД

Daikin Emura използва последните иновации в интелигентните системи за климатичен контрол. Инверторната технология на Daikin гарантира, че температурата в помещението ще бъде приведена до желаното ниво по-бързо и ще бъде поддържана на това ниво с по-малки колебания. Температурата в помещението се следи непрекъснато, а климатикът осигурява необходимото отопление или охлаждане плавно и бързо, с по-малко старт/стоп цикли и намален разход на енергия. На практика вашите разходи за енергия могат да бъдат намалени до 30% годишно.

РАБОТА В РЕЖИМ ОТОПЛЕНИЕ

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_checklist icon=”share-alt” iconcolor=”#ffffff” circle=”yes”]

 • Стилен дизайн с тънък профилТенденцията е ясна във времето. Продукти, които първоначално имат чисто функционален дизайн, постепенно се подобряват, за да включват и естетичен елемент, който удовлетворява нашата потребност за елегантност и опростеност. DAIKIN EMURA следва тази тенденция като комбинира и дори усъвършенства форма и функция.
 • Оптимален комфортИНТЕЛИГЕНТЕН, МОЩЕН И ТИХ

  Интелигентно око – DAIKIN EMURA разполага с вграден датчик за движение, който установява наличието на хора в помещението. Ако в продължение на 20 мин. в помещението няма хора, тялото автоматично превключва на настройка за пестене на енергия. Веднага щом някой влезе в помещението, климатикът ще се стартира отново.

  Нощен режим на работа- За да Ви осигури спокоен сън, DAIKIN EMURA предотвратява прекаленото отопление или охлаждане през нощта. Ако таймерът е включен, тялото автоматично задава температура с до 0,5С по-висока при охлаждане и с до 2С по-ниска при отопление.

  Комфортен режим – Комфортния режим Ви гарантира работа без въздушно течение. При охлаждане клапата е разположена хоризонтално, при отопление клапата се завърта вертикално надолу.

  Автожалузи- За усигуряване на хармонично разпределение на температурата в помещението Daikin Enura автоматично отклонява жалузите нагоре и надолу, разпределяйки равномерно въздуха в помещението.

  Работа с висока мощност- Ако се нуждаете от бързо охлаждане или затопляне на помещението, можете да използвате режим за работа с висока мощност. В рамките на 20 минути се включва работа с максимален обем на въздушния поток, преди тялото да се върне към неговата първоначална настройка.

 • Практически безшуменВътрешното тяло разпределя въздуха почти без никакъв звук. Звукът достига едва 22dBA в режим на охлаждане. За сравнение околният шум в тихо помещение достига средно до 40dBA.
 • Инфрачервено дистанционно упрaвлениe
 • Гъвкава инсталация. Лесно управление.Външно тяло

  Външното тяло може да се монтира на покрива, на терасата или на външна стена. Благодарение на специална антикорозионна обработка на вентилатора и на топлообменника, външното тяло е устойчиво на киселинен дъжд и на солна корозия. Лист от неръждаема стомана под тялото осигурява допълнителна защита.

  Управление

  Вътрешното тяло се управлява лесно с инфрачервеното дистанционно управление, доставяно стандартно. В малковероятен случай на неизправност на климатика, на екрана на дистанционното управление се появява код за грешка, което позволява бърза диагностика и отстраняване на проблема.

  Приложение

  Вътрешното тяло на Daikin Emura може да се използва в комплект за една стая, с едно вътрешно тяло, свързано към едно външно тяло или като приложение за много стаи с максимум девет вътрешни тела, свързани към едно външно тяло.

[/fusion_checklist][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]