Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинЗА ФИРМА ТЮЛИПС

Нашата история

#
$
Януари 2008
Основаване на Тюлипс ООД като модерна инженерингова компания за отопление и

 климатизация, с намерение за иновативни нововъведения в отрасъла и предложения за цялостни решения за климатизиране, както на еднофамилни жилища, така и на многофункционални и индустриални сгради, многофамилни жилища и хотели

Септември 2008
Сключване на партньорство сDW Verbundrohr – Германия,

производител на MULTITUBO – система от тръби и фитинги за радиаторно и подово отопление и водопровод.

Март 2009
Тюлипс и DAIKIN Central Europe поставят началото на сътрудничеството си

Тюлипс получава правото на дистрибутор и вносител на Daikin техника за България.

Април 2009
Разширяване на продуктовата гама и партньорство с SONNENKRAFT

реномираните производители: SONNENKRAFT, Австрия – експерта в соларната техника; Fondital,
Италия – производител на висококачествени алуминиеви радиатори, отоплителни котли, горелки и бойлери; Honeywell, Германия – регулираща и предпазна арматура в отоплението.

Септември 2009
Тюлипс реализира първите високотемпературни термопомпи Daikin Altherma HT,

инсталирани в Европа. Обектът е двуфамилна къща в кв.
Бояна, гр. София.

Март 2010
Тюлипс реализира първия си обект със система VRV Heat recovery

търговско-административна сграда Belgravia, с площ 8000 м2 на бул. Ал. Малинов, гр. София.

Декември 2012
Проектиране и изграждане на първата автономна система за индивидуално

отопление в многофамилна сграда в България, с 33 бр. термопомпи Daikin Altherma на бул. Витоша и входа на Южен парк, гр. София.

Март 2013
Проектиране, доставка и монтаж на първата система в Европа

Daikin VRV 4 continuous heating за реновиране и модернизация на хотел Хемус, гр. София.

DAIKIN Special Award 2018
Награда за значителен принос в развитието на пазара в България

след завършване на ключов проект: бизнес сграда OFFICE A, бул.
Цариградско шосе

DAIKIN Kings Award 2019
Признание за реализиран оборот и приключване на обект: Advance...

Business Center 2, Бизнес парк, кв. Младост 4, гр. София.

DAIKIN Kings Award 2021
Награда за обем оборот и приложение на цялостното

разнообразие от продукти и технологии на фирма Daikin, реализирани на обект: Нова телевизия, бул. Искърско шосе, гр. София.

ИНОВАТИВНА И ОТКРИТА ФИРМА, КОЯТО СЛЕДИ МОДЕРНИТЕ НОВОВЪВЕДЕНИЯ В ОТРАСЪЛА И ПОДХОЖДА ЕКИПНО И С ВИСОКА ОТГОВОРНОСТ ЗА КАЧЕСТВОТО В СВОИТЕ ПРОЕКТИ И РАЗВИТИЕ

Нашата история

ТЮЛИПС И ВИЕ

В програмата ни са заложени мероприятия за обучение, квалификация и изграждане на партньорска мрежа, така че всеки, който има желание за съвместно сътрудничество, да може да изяви своя потенциал във висока степен. Това е довело до ползотворни контакти и високо ниво на професионализъм – не само по отношение техническата част в работата на ТЮЛИПС, но и в персоналния подход и ангажимент във всеки един личностен контакт.

КОГАТО РАБОТИТЕ С ТЮЛИПС, ВИЕ ИЗБИРАТЕ:

Професионален екип, готов на всякакви предизвикателства;
Специалисти с дълга практика и задълбочени познания;

Амбициозен екип и неговите модерни и ефективни идеи;

100% гаранция за удовлетвореност чрез висококачествени продукти и услуги.

НАШАТА ИСТОРИЯ

През януари 2008-ма година настоящият ръководен екип на Тюлипс ООД основава компанията след натрупан дългогодишен опит в бранша и професионален стаж на отговорни позиции и вече повече от 7 години осъществява успешно своята мисия и дейност.

В началото на 2009-та г. Тюлипс печели доверието на партньорите от DAIKIN и MULTITUBO и става техен официален представител за България.

Днес ТЮЛИПС е №1 за България по продажби на DAIKIN – комплексни термопомпени системи за отопление и климатизация и е една от водещите фирми в областта на иновативните решения за комфортен вътрешен климат чрез VRV системи на директно изпарение на фирма Daikin.

С участието си в техническия Пловдивски панаир през есента на 2011-та година, Тюлипс извоюва Златен медал за термопомпа Daikin Altherma, която система по настоящем осигурява топлинния комфорт и домашен уют на над 600 български семейства.

През лятото на 2012 година ТЮЛИПС добави като партньор и италианската компания Global – производител на висококачествени алуминиеви радиатори и по време на юбилейния технически панаир в Пловдив’12 спечели Златен медал за модела радиатор Global VOX.

През 2014-та година Тюлипс спечели нови стратегически партньори за разширение на портфолиото си с цел и концепция за затваряне напълно на кръга за осигуряване на всички възможности за отопление, охлаждане и топла вода чрез възобновяеми енергийни източници от най-високо качество и ефективност. Това са нашите партньори DIMPLEX – Германия и Sonnenkraft – Австрия.

Тюлипс има реализирани над 600 системи Daikin Altherma в България и множество инсталации със сплит системи, Daikin VRV и Sky air, както и инсталации за отопление с газови и пелетни котли, които са осъществени в екип заедно с нашите партньори, и сътрудници.

НАШАТА МИСИЯ

За нас е важен начинът, по-който общуваме с нашите клиенти, партньори и доставчици, спазвайки и отстоявайки корпоративната етика във всеки аспект на работата ни.

Градим върху професионализма, етичното поведение и почтеността, с които работим и те са определящи за настоящите и бъдещите ни успехи.

Мисията ни се разкрива в принципите, които следваме в работата ни:

Да сме полезни за нашите клиенти като им предоставим уникално и индивидуално решение за вътрешен топлинен комфорт. Същността на работата ни е да постигнем резултат, който е измерим и допринасящ за максимален комфорт в сградата/жилището и най-ниски енергийни разходи.
Да работим в тясно сътрудничество с всеки наш клиент, на база на договоряне интересите на двете страни, с ясни цели, подход, очаквани резултати и условия, при които ще бъде осъществена нашата мисия;
Да изявим компетенциите на целия екип на Тюлипс, влагайки изключителна страст и ангажираност при изпълнението на всяка задача.

Целите на корпоративното ни управление са:

Да поддържаме постоянно високо ниво на качество на нашата работа, което да удовлетворява и най-взискателните ни клиенти;
Да налагаме модерни системи за отопление и климатизация, които носят дълготраен ефект за потребителя и се грижат за опазване на околната среда;
Да постигаме висока рентабилност, което ни позволява да се развиваме и да отговаряме на очакванията на нашите клиенти.

НИЕ ИМАМЕ ИЗПЪЛНЕНИ НАД 1500 УСПЕШНО РАБОТЕЩИ ПРОЕКТИ