ЗА ФИРМА ТЮЛИПС

ИНОВАТИВНА И ОТКРИТА ФИРМА, КОЯТО СЛЕДИ МОДЕРНИТЕ НОВОВЪВЕДЕНИЯ В ОТРАСЪЛА
И ПОДХОЖДА ЕКИПНО И С ВИСОКА ОТГОВОРНОСТ ЗА КАЧЕСТВОТО В СВОИТЕ ПРОЕКТИ И РАЗВИТИЕ

ТЮЛИПС И ВИЕ

В програмата ни са заложени мероприятия за обучение, квалификация и изграждане на партньорска мрежа, така че всеки, който има желание за съвместно сътрудничество, да може да изяви своя потенциал във висока степен. Това е довело до ползотворни контакти и високо ниво на професионализъм – не само по отношение техническата част в работата на ТЮЛИПС, но и в персоналния подход и ангажимент във всеки един личностен контакт.

гледай на цял екран |

YouTube

КОГАТО РАБОТИТЕ С ТЮЛИПС, ВИЕ ИЗБИРАТЕ:

  • Професионален екип, готов на всякакви предизвикателства;
  • Специалисти с дълга практика и задълбочени познания;

  • Амбициозен екип и неговите модерни и ефективни идеи;

  • 100% гаранция за удовлетвореност чрез висококачествени продукти и услуги.

ИСТОРИЯ

През януари 2008-ма година настоящият ръководен екип на Тюлипс ООД основава компанията след натрупан дългогодишен опит в бранша и професионален стаж на отговорни позиции и вече повече от 7 години осъществява успешно своята мисия и дейност.

В началото на 2009-та г. Тюлипс печели доверието на партньорите от DAIKIN и MULTITUBO и става техен официален представител за България.

Днес ТЮЛИПС е №1 за България по продажби на DAIKIN – комплексни термопомпени системи за отопление и климатизация и е една от водещите фирми в областта на иновативните решения за комфортен вътрешен климат чрез VRV системи на директно изпарение на фирма Daikin.

С участието си в техническия Пловдивски панаир през есента на 2011-та година, Тюлипс извоюва Златен медал за термопомпа Daikin Altherma, която система по настоящем осигурява топлинния комфорт и домашен уют на над 600 български семейства.

През лятото на 2012 година ТЮЛИПС добави като партньор и италианската компания Global – производител на висококачествени алуминиеви радиатори и по време на юбилейния технически панаир в Пловдив’12 спечели Златен медал за модела радиатор Global VOX.

През 2014-та година Тюлипс спечели нови стратегически партньори за разширение на портфолиото си с цел и концепция за затваряне напълно на кръга за осигуряване на всички възможности за отопление, охлаждане и топла вода чрез възобновяеми енергийни източници от най-високо качество и ефективност. Това са нашите партньори DIMPLEX – Германия и Sonnenkraft – Австрия.

Тюлипс има реализирани над 600 системи Daikin Altherma в България и множество инсталации със сплит системи, Daikin VRV и Sky air, както и инсталации за отопление с газови и пелетни котли, които са осъществени в екип заедно с нашите партньори, и сътрудници.

МИСИЯ

За нас е важен начинът, по-който общуваме с нашите клиенти, партньори и доставчици, спазвайки и отстоявайки корпоративната етика във всеки аспект на работата ни.

Градим върху професионализма, етичното поведение и почтеността, с които работим и те са определящи за настоящите и бъдещите ни успехи.

Мисията ни се разкрива в принципите, които следваме в работата ни:

Да сме полезни за нашите клиенти като им предоставим уникално и индивидуално решение за вътрешен топлинен комфорт. Същността на работата ни е да постигнем резултат, който е измерим и допринасящ за максимален комфорт в сградата/жилището и най-ниски енергийни разходи.
Да работим в тясно сътрудничество с всеки наш клиент, на база на договоряне интересите на двете страни, с ясни цели, подход, очаквани резултати и условия, при които ще бъде осъществена нашата мисия;
Да изявим компетенциите на целия екип на Тюлипс, влагайки изключителна страст и ангажираност при изпълнението на всяка задача.

Целите на корпоративното ни управление са:

Да поддържаме постоянно високо ниво на качество на нашата работа, което да удовлетворява и най-взискателните ни клиенти;
Да налагаме модерни системи за отопление и климатизация, които носят дълготраен ефект за потребителя и се грижат за опазване на околната среда;
Да постигаме висока рентабилност, което ни позволява да се развиваме и да отговаряме на очакванията на нашите клиенти.

НИЕ ИМАМЕ ИЗПЪЛНЕНИ НАД 1500 УСПЕШНО РАБОТЕЩИ ПРОЕКТИ

НАШИТЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОРИ

Daikin Industries, Ltd.,Япония, oснована на 25 окт. 1924 г., Osaka – лидер в разработването и производството на техника и системи за климатизация и отопление на адм. сгради и жилища;

ROTEX Heating Systems GmbH, Германия, oснована през 1973 г., след 01.10.2008 – 100% дъщерна фирма на компанията DAIKIN;

DW VERBUNDROHR GmbH, Германия, oснована през 2004 г., Hassfurt – притежател на патента и производител на тръбни системи за ВиК и отопление чрез гъвкава многослойна тръба;

GLOBAL, Италия – основана през 1971 г., Rogno, Италия, производител на висококачествени алуминиеви радиатори;

Dimplex, Германия – един от първите производители на високотехнологични термопомпени системи за бита и индустрията в света;

Sonnenkraft, Австрия – иновативна компания, номер 1 за соларни системи за топла вода и отопление в Австрия, Испания, Дания и лидер на европейския пазар.